ursäkta

ursäkta mitt nägativa inlägg förut men jag har blivit en person som hatar att ha det stökit och massa skit å prylar runt mig. blo så satans stressad av de ;)

bli bara verre

jani.... trodde att de inte kunde bli verre en vad det var förut men schit va jag hade fel:S

Det ser ut som ja vet inte riktigt hur jag ska förklara det... MEN för JÄVLIT kan jag lova...
är så less på allt som finns här att jag bara har lust att kasta ut allt ngenom balkongen å tända äld på de!!!

Har inte plats någonstans de är inte ordning längre äns inte i vårat rum som tog antal timmar att fixa igår...
Det ända vi gör det är att flytta runt sakerna i dom tre rum som finns och att släga en sak men byter ut det till något annat... just nu ser det bara svart ut :( orkar inte hoppas att jag kan byta jobb innna jan annars bli det i vården igen :/ för vi kan inte bo såhär de funkar inte.. BRYTER ihop mentalt snart.

älskar min man men han måste börja inse att detta funka inte.

ska gå å forstätta...

äntligen :)

Känns så sjukt skönt att slippa N maling och allt va de heter även om jag verkligen älskar några av minna vänner där och har börjat umgås me sjukt sköna människor så är det verkligen inte värt att bo där....

Nu e rummet hos särmor klart och vi bara njuter av att allt just nu :) imorron bli det en sväng ner till stan och kolla läget.
Bli att jul städa resten av lägenheten imorron och se om man hitta på något mer.. humm fundera!!

En sak jag har märkt dom senate dagarna är att jag har en man som är lika bedantisk som jag om inte värre;)  om det inte gäller hans sladar som kan ligga lite överallt, och att han är lika inrednings medveten som jag. Känns otroligt skönt och mysit att vi kan handla/titta på möbler och veta att vi har samma stil och vill samma ;) heheh

Ne borde sova nu natti natti

ska sova

Nu ska jag snart ta och sova  blev klar med flytten för typ 45min sen är helt slut och de verker i hela j*ävla kroppen så att jag bara vill DÖÖÖ!!!!

Var nere hos min morbror och lämnade lite möbler som jag länat.. Ja vad ska man säga???
Det har gått lite mer än ett halvår sen jag träffade Saman och ingen förändring men men de e dom som förlora på de:s

vänta bara tills mina kusiner börja inse att dom kan oxå kan välja sina egna vägar!!!
får vi se hur det kommer att gå då:: tänk på att det är ERA barn då!!!

Var på stan med svärmor idag innan vi for till N Maling. Fick en vinter jacka och så lunchade vi :) jätte mysigt var det verkligen :)

natti natti


orka inte

Vet att jag skulle he in kort på dom muffins jag bakade igår.

men bröt ihop de va precis som om jag orka inte mer orka inte va aktiv social el what ever.
fundera på om jag ska börja plugga till våren men vill igentligen jobba :S känner att vi behöver alla pengar vi kan få just nu, Jag förstår saman de e inget mot han men f'**n känns som om man bor i en jä*a väska.
Jag borde lita på honom när han säger att det kommer att bli bra å att han inte ångrar sig och inners inne gör jag det men de e preis som om inte huvudet vill lyda hjärtat.

Jag vill bara att allt ska ordna sig och att vi kan bevisa att vi gjorde rätt att vi menar allvar att detta är ingen *lek* som vissa kallar det.

Vill känna att vi vann och att det kommer vara vi två när vi far hem till min familj innan jul.


Ska baka

Ska baka lite muffins nu  :) och laga mat till min älskling som kommer hem om en timma :)

bli lite bilder på godsakerna sen och så kommer ni se en bild på våran nya tv som jag verkligen älskar ;) hehhe :)


lite bilder från Stockholm

Här kommer några blider från stockholm när nicke och emil va på besök:)



Vet inte riktigt vad han gör där ;)


Dom fick ett lysande svärd på mac`Donalds som dom inte släppte knapt när dom åt


Trion :)

mina sötisar

ser lite borta ut på detta kortet men mina älsklingar vart sååå söta




busfröt ;)


flum!!

Emil vart sur och kastademobilen i marken men det vart ett ganska coolt kort:)


Vänta på tåget som ska tillbaka till fbg :((
själv grät man ganska mycke


Ny tv

min älskling överaskade mig i fredas om att han kanske har bestält en tv:)
Idag kom den är så stolt!!;) han e såå söt :) har gort om rumet lite till och mer kommer det att bli efter helgen när vi har hämtat allt från lägenheten.

Har fortfarande feber men känner mig lite lite bättre.

Verkligheten kom ifatt mig idag kan jag lova. Va pericis som om jag bara sjunk ner.
 oki att jag har vetat att vi ska bo här ett tag och jag tycker om det MEN!!
har man bott själv i lite mer än ett år så känns det verkligen mysko att bo hemma hos svärmor.. man är van att bara ta ansvar och hänsyn till sig själv el till Saman det senaste månaderna. inte för att jag inte älskar henne för det gör jag verkligen hon är helt underbar. Och Som Saman sa att det är bra att bo här i början så hinner vi ordna med mycke praktiskt de är ju ganska mycke som vi kommer att behöva möbelväg:s ÄLSKAR ju att shoppa till hemmet men jag vill  ha ett hem med VI NU!!! 
 
Det var precis som om det inte var fören idag jag verkligen fattade det när tv kom:)  vi verkligen började fixa i rumet så¨som vi vill ha det. Hoppas att det kommer kännas bättre för det går ut över Saman även om det verkligen inte är meningen. 

annars har dagen vart bra har tagit ganska lugnt försöka få ner febern. 

P.s jag hittade lite kort från stockholm så dom lägger jag ut imorron och så bli det kort på tv:D och rummet ;)

nattinatti ska lägga mig nu 

feber och seg

Vaknade för typ en timma sen när Saman skulle upp. Känner mig lite piggare idag. Börja bli förkyld så igår somnade jag direckt efter att jag hade bloggat , även om jag hade sovit ganska bra på natten och sov till halv fem på efter middagen sen så somnade jag igen vid sju och sov till tio gick upp och åt lite och sen somnade jag igen och sov tills idag. känns som om man sover bort något  viktigt men som de verka hade jag bara sovit bort snön och stormen. Igår var jag så seg så jag orkade ens inte att stiga upp för att röka, så jag vet inte riktigt hur mycke snö vi har fått här uppe...

Ska se om jag orka kliva upp om ett tag.Fundera på att gå å hämta kaffe och dricka det i sängen idag och bra ligga och villa till typ tolv el något. Saman gick precis till jobbet och svärmor vet jag inte riktigt vad hon gör. 

Ligger och tänker lite om man skulle ta å backa idag och byta till julgradiner. känns lite tidigt men jag vet inte om jag kommer att hinna i helgen. De ju fortfarande tidigt på morronen och Saman slutar inte fören fem så jag har lite tid på mig att fundera på hur de bli idag :)

bloggar lite senare idag så få ni veta hur de bli ;)


go morron

Har inte gjort min blogg ofentlig för mina vänner el familj fören nu i helgen.
Dom som känner mig vet att min familj är jehovas vittnen och att mitt val av  hur jag lever mitt liv inte direckt är populeärt.
Därför har jag valt att inte tex länka från facebook el msn. Orkar inte ta å dikutera me dom.
Nu efter några månader hoppas jag på att de värsta har lagt sig och att dom axepterar de valen jag har gjort.

Jag började blogg som en kul grej först men sen efter ett tag så blev de som en avkopling att bara sätta sig läsa/skriva bloggen.
 Nu känns de viktigt att dela med mig av mitt liv här uppe i umeå å min vardag även om det är 110 mil mellan vbg/fbg *mitt älskade hem å städer*- umeå.

Ska berätta lite om min bakgrund och de livet jag hade innan.....

Som sakt så är min familj jehovas vittnen och väldigt vet inte hur jag ska förklara egen siniga är kanske inte det räta ordet men dom lever i en väldigt skyddad och egen värld.

Inerst inne är jag glad att jag har haft den fostran och del av uppväxten, men en annan sida så hade jag kanske inte gjort vissa val bara för att det ser bättre ut för familjen utot och att folk kanske inte kommer snacka lika mycke.

För några årsen så förlovade jag mig med en svensk kille. Borde ha lyssnat på vänner och dom som känner mig sen jätte länge men nepp. Självklart hade jag kännslor för denna killen men mycke var för att det ser inte bra ut att va tillsamans med en kille i nästan två år utan att förlova sig och igentligen gifta sig.
Detta är inget som någon erkänner men man känner blikar och komentarer i sin rygg och nacke och att dom pratar *tyst* runt sig.
Och dom som verkligen känner mig vet att de skulle aldrig funka i längden för mig att vara tillsammns med en svensk man/kille;) lite på skämt å sido hehe.
Men som allt i min närhet kunnde förut se så tog det slut och det blev en tid som var en av dom värsta i mitt liv, det hela har slutat med besöksförbud och många resor fram och tillbaka.
Jag tackar från hela mit hjärta som har funnits där och som verkligen har stelt upp.

Jag träffad en kille förra vintern men de känndes inte bra så vi bröt men jag valde att berätta för min familj. Kännde att jag kan inte hålla på å gömma mitt liv när jag är 21 men som sakt det vart ju inte de änklaste.
Så i våras så träffade jag en persisk kille (han har bott i sverige hela sitt liv)  och är mer norrlänsk än vissa andra kompisar här uppe;) genom gemensama kompisa då valde jag att inte säga något fören sent i sommras början av hösten. Trodde inte att jag skulle våga el orka börja om på nytt.
Men allt har bara flytit på och de började känndes pirrit och bra utan att man tänkte på de el sökte efter det.
Självklart har det inte varit lätt från min släkt sida. Det har vart mycke prat och komentarer vissa har jag till å med slutat prata med helt dom jag verkligen trodde förstod mig men icke.  det är dom som har vänt en ryggen.  men något jag har lärt mig under åren så är det att man kan inte leva efter alla andra och heltiden tänka vad kommer andra att tänka säga och tycka?? man måste följa sina egna vägar och hjärta.
Nu har jag hitta hem hos min pojkvänns familj och här kan jag vara mig själv och han förstår mina takar och vederingar även om han ibland tycker att jag har lite väl udda vederingar för att va svensk;) heheh tex. Jag frågar alltid om de gå bra om jag gör något el vad jag har på mig el vad jag gör. ;) de är svårt att lära gammal hundar sitta hahhahah.

Nu vet ni lite mer av mig.

lägenheten/ gårdagen

Skulle ha bloggat igå men va på lite dåligt humör och sen sjukt trött :s
Igår åkte jag och Mona på en schopping tur :) skulle handla in min vita julgran men icke den vart slut överalt även i centrallagret :(( dom vet inte om de kommer någon mer iår:( Det vart bara dessa trista men nödvändiga sakerna som man handlade hem.
Till middag vart det ugnsbakad lax och haselbaks potatis :) blev riktigt gott och uppskattat av mig man :)
som man säger det man aldrig har haft det saknar man inte :)
Jag och saman sa att de få bli till nästa jul och att vi är ute i tid och  köper en :)
Då kanske vi har ett eget hem oxå :)

Jepp då va de bara att köra in sakerna till stan och sen städa ut lägenheten :D idag. Så satans skönt lägntar verkligen tills allt e klart hade vart helt underbart om vi han klart imon kväll:) allt är ju nästan packat  bara två skåp kvar i köket :D
och städa kommer inte att bli några problem :)

igentlig var ju de inte riktigt planerat att man skulle bli kavr i ume men som sakt bli de ofta som man har sakt/ tänkt sig??'
Jag är glad att jag har Hittat min kärlik och att de känns bra att bo här uppe med han. Klart man har hem längtan till varberg de är ju ändå min stad.Kommer säkert att bli änklare nästa år att fara ner lite oftare.

p.s det kanske inte kommer några nya inlägg på bloggen i helgen. har inte datan kvar i lägenheten och jag kommer inte att ta med denna bärbara. Så ni får ha tålamod och vänta tills sönda :)


sorry

sorry gölmde ta kort på pajen men den vart jätte god :D skriver  ner receptet så får ni pröva den själv;)

Paj´degen

200g Smör
3dl mjöl
4mts vatten

Fylning

600g köttfärs
200g wock grönsaker
salt
peppar
grillkrydda
caynpeppar

SÅS

1mts crem ost
3dl grädde
0,5 mjölk
shili/vitlök sås
två ägg

låt degen stå i kylen en halvtimma innan du lägger den i formen.
stek köttfärsen och wockgrönsakerna med kryddorna.
vispa gräddem, crem ost och mjölken med äggen.

tryck ut paj degen jämt i formen och låt grädda 20min i ugenen på 200G.
Ta ut pajbottnen lägg i köttfärsen och wockgrönsakerna i pajskalet.
Häl över såsen och låt gärdda i 20min nedre delen i ugenen på samma grader.
Läg över riven ost och låt grädda 10 min till.

smaklig måltid :p

Lagar mat

Håller på att laga åt min man som kommer hem om en timma:) idag bli det kötffärspaj med zatziki :)

Som vanlig har jag inte gjort så mycke svärmor kom precis hem hon ska snart iväg igen.
Som tur är har jag Mona som sällskap :D dricker  the å snacka skit hela dagarna ;) hehhe

Imoron bli det storhandlig och fara runt å se om vi ska ha någon gran el om vi skippa det tills vi har ett eget hem..
Just nu känns det helt botom månen att hitta ett gemensamt hem :( förhoppsnings vis så kommer Saman att tänka igenom hur de kommer att bli att bo här och hittar en lägenhet som vi båda tycker om.
Nu har det gått 4dagar utan att jag har nämt det så det är bara att hålla tummarna ;)


Skulle ha solat igår men deckade framfö tv igår redan vid åtta helt sjukt. men skönt!!!
Det bli att vi gå iväg och sola efter maten :D


p.s lägger in bild på maten sän


ensam hemma

Känns så tyst att vara hemma själv är van att ha vänner/familj runt om mig hela tiden :)
Saman jobbar och svärmor skulle iväg på något möte.

Var Nere hos Mona innan drack te och surfade lite kollade in vårens brudkänningar från Libanon :D http://www.robert-abinader.com/gallery.php?cid=10
 Längtar tills det är jag som står brud ;) !!!! Stakars Saman han kommer verkligen börja svättas om han läser dettta stackare ;) hehheh

Tänkte jag skulle baka men Mona skicka på msn att vi skulle rensa lite saker hos henne så de får bli lite senare :D om jag får tillbaka lusten;) e ju ingen direkt bagarfru:p hehhe

Ska sola sen bli så deppig när de är snö ut :s Snön ska komma dagen innan julafton och vara borta juldagen hade verkligen vart perfekt ;) men de kommer vell bara att hända i drömmarna ;)

snark!!!

Ligger i sängen och kollar på tv och lysnar på min mans snarkning... borde själv försöka sova tidigt men är inte så jätte trött.

Idag var jag nere på stan en sväng, gjorde ett besök på ams och sen hälsade på Saman på jobbet :D känndes lite tomt att inte ha han hemma på dagarna längre men är jätte glad för hans skull:)

två veckor kvar tills 1advent :) ska fara å köpa min första julgran på onsdag kväll:D och sen har jag hittat jätte fina advents stjärnor på MAXI för bara 19.90 :) www.icamaxiumea.se/erbjudanden_flash.aspx  bättre fynd kan man inte hitta...

annars har det inte hänt så mycke idag..


absolut inget

Idag har jag absolut inte gjort något.... såå otroligt skönt har bara sovit vaknade för en halvtimma sen :)
Klev upp och åt vid fyra sen la ja mig igen håller på att få tillbaka förkylningen :s.

Svärmor har vart iväg idag, själv  orkade jag  inte följa med. Hon kom hem med Dolce&Gabbana puder och Cucci parfym till mig:D ,såå sött hehhe ska ta å äta lite nu å smsa Mona att hon kommer hit :D snacka lite skit
:p

pösss hujjj


Lördagen den 15/11





Klev upp kl 9 även när jag har möblerat om hela vårt rum hos Samans mamma och bytte gardiner till kl hav 5 imorse är lite stolt över mig själv;)

Sen kl tolv for jag med Saman och hans chef/vän till skilefte på något mp möte var lite drygt:p
Kl halv fyra åkte vi tillbaka till umeå till en fest/barnkalass hos chefen hans son fyllde fyra :)
Det vart massa mat tårta dans och en sådan söt liten
 beby 1månad gammal ;) LÄNGTAR tills jag får min lilla ;)


MONA                                                                           Saman min älskling
Efter allt detta typ vid halv tio tiden for vi hem till vännerna och drack té läste en massa böker för darian :) hjälpte honom på men hans nya spaiderman kläder som han fick idag:)


'
Mina nya skor som jag fick av Samans chefs frun :D så underbara människor jag har lärt känna :D
hon har köpt dom i kurdistan :) ÄLSKAR dom verkligen vill bara he upp dom på väggen;)



Ska äta nu sen bli de en dusch och lägga mig å¨dyng söwwa ;) nattinatti

P.s kommer lite bilder från det Iranska bröllopet vi var på i stockholm :)



fundera

De är lite  mer än en månad kvar till jul har dela ute regnar de.

Vi har laggt ner detta med lägenhet nu ett tag bli bara kaos av allt och så ta de så jävla mycke på krafterna.
Vaknade gasnka ut vilad å ångesten är borta för idag såå jävla skönt :)

Men en sak jag bli så jävla less på de e att dom ska alltid krongla med papper när de gäller kommunarbete:s
Ringde om arbetsintyg för typ tre veckor sen å igår när vi mommer hem från stockholm så hade det fortfarande inte kommit :s ringde idag och bad dom faxa de, vist säger hon som jag pratade med inga problem....Sen när jag får papprena så de e så jävla kass kopia så jag ringer tillbaka får prata med en annan tant som säger att man får/ska inte faxa arbets intyg att de gäller inte då!!!!!

Jag bli tokig... vill ha mina jävla pengar från A- kassan tills jag fixa nytt jobb *kan de va så jävla svårt*

Ska gå å dricka te Mona kommer s´nart oxå får vi sitta och beklaga oss lite å snacka massa skit :D hehe

pöss hujj


hemma

Idag har det verkligen inte hänt mycke hade fortfarande ångest imorse när jag vaknade :s åt lite å packade rästen jag inte orkade igår och sen har jag bara fördrivit tiden med att läsa och se film på datorn...

Satt på bussen i nio timmar va fan de drygaste jag har vart med om på länge:s
Äntligen hemma så skönt men måste hålla med om att jag saknar redan Stockholm:)

Imorron ska jag bara va hemma å ta de lugnt lägga in kort på bloggen å fixa kläderna å lite annat smått :)

Monterade upp bokhyllan jag inhandlade från ikea :D så underbart att få hjälp av sin man å fixa saker å ting ;) uppsakatar det verkligen han e så söt...

Här är länken till hela EXPEDIT serien från ikea älskar den värkligen borde praktisk och stilren :D
priset var ju verkligen  det bästa 199:- med family kort annars 449:- oxå ett bra pris :)


 http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/series/09064/ 

 ska sätta mig å dricka te å sen sova

natti natti


har vart sjuk

Fick världens dygaste förkyling:( febern gick bara upp å ner i tre dagar... Sen fick jag min satans panik attacker samtidigt :S Jag tackar gud varge dag att jag har en sådan underbar och tålmodig man som verkligen orkar med och finns vid min sida när de bli sådanahär svängar :) har inte orkat göra något annat än att sova...

Saman och rästen av folket har oxå vart förkylda vi har legat i en hög å hostat ikapp...

Mina små älsklingar åkte hem till falkenberg i söndags:((( va jätte jobbit grätt en skvätt på tåg stationen saknar dom varge dag.. även om dom verkligen kan va sjukt jobbiga så känns de bättre att ha dom nära än 110 mil bort...

Är kvar i stockholm fixade allt via telfon :) har inte orkat fara hem och sen så slarvat bort mitt andra lägg så de bli antagligen inte att flyga hem:S sååå satans drygt menmen vad ska man göra.

Ska till IKEA en sväng idag :D hehhe

Skansen

Idag vart de Skansen tro att de var rolligare för barna än vi vuxna :) hehh va ju typ samma djur som mormor har ute på landet:p är bara att öppna dörren och roppa muuuu!!!! HAHaHHAHAHA
var ute typ 6 timmar helt slut :P

Stälde mig å laga mat å plocka ur å i disken i diskmaskinen..har lagat äpplepaj ikväll med:) som en bra hemma fru man kommer att bli ;)hehheh 
Sahar skickade en fråga till eniro och frågade när Jag och Saman ska gifta sig och svaret vart inom ett år:D hehhe känndes otroligt bra men tro vi väntar lite längre en det :p 
 
imorron bli de upp tidigt å föja mamma och barna till tåget sen möta upp Samans föräldrar och åka till Ehsan och Sanaz :)

ska ta ett bad nu och sen lägga mig framför tv :) somnade förut när jag nattade Emil ;) Saman kom å väckte mig när Emil  redan hade sovit bra tag och jag själv hade deckat hehh såå skönt att ligga å sova med barna :) längtar efter våra egna ;)

pöss hujj

shopping dag med vildarna

ojojoj de ha verkligen vart fullt ös idag med.... va och shoppade med mamma,små  vildarna och saman fick en kjol å legginds av mamma :D heheh
Vi köpte en brio sulky till emil oxå på babyland färgen va vell ok ( typ apelsin ornge) men fas ingen anna å priset 995:- billigare kan man ju inte få :p :) får tyvär inte in längk el bild :(  men gå in på www.brio.se och sittvagnar

Sen åkte vi till Ehsan och Sanaz så barna fick lek aänu mer och bestälde vi hem pizza så barna hade verkligen en super bra dag:)

imorron bli de skansen :D längtar tills jag få se aporna hahhahh bli nästan som ett barn själv hehhe älskar verkligen det djuret hade verkligen inte tackat nej till att ta med en hem och ta hand om:) hahhahha sakars min man ;)

sitter i soffan nu och tar de lugnt med ett glas vin barna har typ sovi i två timmar:) själv har jag sådan satans träningsvärk i bena att i mina tankar tro jag att de bli bättre med lite vin;) (alko varning) hehheh

pöss hujj

barna sover

sååååå underbart de va idag å möta barna vid tåget:D
har verkligen vart full rulle idag:) men kul nicke somnade vid nio å emils somnade inte fören för typ en halv timma sen förstår inte hur han orka själv e man helt slut å vill bara decka hahah :)

Imorron bli de shopping me mamma, saman å ungarna hela dagen :D tänkte kolla om mina små söta valpögon funkar;) hehhe på kvällen ska vi hem till svåger och dom har lovat barna att göra äpplepaj:) göttgöttgött:p e verkligen grym på det om jag får säga de själv;)!! hehehe

ne ska bära över nicke nu å sen bli de bara att sööva längtar efter min kudde ;)

nattinatti

storstädning

idag är de bara stor städning och plock hemma hos svåger å hans fru:) ganska kul faktiskt.....
varför de det alltid rolligare hos andra å städa en hos sig själv?? he mma bli man bara så satans less när man ser allt som måste göras å så orka man inte ta tag i de :s ganska lat igentligen borde börja få tillbaka mina hemma frus fasoner ;)
Har ju en fru hemma i umeå nu oxå som man ha lovat backa bröd å kakor till hehheh;) saknar min lilla Mona :D
När ja kommer hem lovar jag att vi ska ha våran glitter fest :) utan män :p hehhe

Saman ligger å sover vi hade val vakna inatt..är verkligen sååå GLAD att Barack Obama vann:D:D:D:D:D:D:D

sitter å tar en paous nu me en stor kopp kaffe å min dator ;) hehhe

Imorron kommer mina små älsklingar längtar kan inte beskriva de saknar dom så satans mycke!!!!!
men har börjat vänja sig att man inte träffar dom lika ofta :(

skak fortsätta nu :D pöss hujj

två dagar kvat

de e bara två dagar kvar tills mina små terrorister kommer:) längtar rå mycke!!!

Vet att jag har tappat stinget å blogg igen:( men har vart så mycke dom första dagarna här i stockholm..
Fredags var vi bara hos svärmor/far å svägerska. I lödags va vi å köpte tv me svåger och fru, barn. Sen på kvällen var vi på bröllop verkligen jätte kul :D Nu har alla utan Samans tillåtelse ;) fixat bröllops lokal till vår framtida bröllop:p:D heheh jätte fin e de!!!!
 sen gick jag och samans kusin ut på Café oprah :) va hemma typ halv sju söndag morron:) vart inte så pigg men de blev att sova typ 5timmar innan de vart kallas:) :s

På söndagen var vi på barnkallas hos en kompis sen på kvällen middag hemma hos Sanaz föräldrar :) igår var vi på middag igen hos Sanaz föräldrar hennes pappa fylde år.

Idag har jag bara vart hemma och slappat å fixat lite här.
ska gå å sova nu upp tidigt imorron:)

pöss hujj

RSS 2.0