:)

njuter av livet:) imorron får jag reda på om jag får förlängt en månad :D så skönt det hade vart,
trivs verkligen på jobbet men har börjat söka lite andra jobb för säkerhets skull.

Tror att jag har bestämt mig helt nu för att börja plugga till våren (men vet aldrig vad som händer)

Annars vad  händer?? Inte mycke jobbar ta hand om hemmet å bara njuter av mitt så sjukt underbara sambo liv:) skulle aldrig byta ut detta mot något. 
Har även börjat uppskatta umeå på ett helt annat sätt å börja märka hur bra vi bor å hur skönt det kan va att bo här uppe :) men kan ju lova att det kommer ju låta helt annat när snön kommer:( Naktdelen med att bo så här långt upp i sverige.

Börjar räkna ner dagarna tills jag få träffa mina bröder igen :)  Håller även på att kolal runt vad man kan hitat på när dom väl komemr hit.

Sen har jag ett annat projekt som jag hoppas på att ska funka :) Saman fyller år om en månad och fundera på att fixa en överasknings weekend till honom. Just nu så kollar jag bara runt på olika alltenativ så få vi se vad som händer.

Hoppas allt är bra med er läsare och att ni njuter av den sista värmen som e nu.:)

sista dagen på semestern

Njuter av allt lugn å tystnad :)
varvar mellan datan och en bok jag har börjat läsa"Flickan som vävde sidenmattor" är verkligen en jätte bra bok

Har även läst boken om säkten "familjen" under semester :) älskar verkligen att bara sjunka in å njuta av en bra bok. det är verkligen den bästa avkoplingen :)  Sista dagen på semestern gäller det verkligen att njuta av varge sekund:) vaknade vid halv elva dig :) tror inte att det kommer bli några problem med att kliva upp imorron. Måste ju oxå säga att jag längtar lite efter jobbet lite oxå:)

Saman sitter på den andra datan å bara ta de lugnt där:)

Fundera på om vi ska dra och handla snart :) det e lite tomt i kylen ;)

HEJJJJ!!! samanfattning

kom  hem från stockholm/uppsala nu ikväll :)

Bildae ner till stockholm föra onsdagen med svärföräldrarna. Mamma och dom minsta kom upp på kvällen och det började med en hektiskt å mysiga dagar med ungarna :) hade verkligen saknat dom :)
Men som sakt en resa till stockholm är aldrig så lugn man hoppas på kaos å åter kaos.
vi hann med naturhistoriska, shopping grillning med alla:/delade meningar om den kan man ju hålla försig själv hahhahah sen vart det en sväng till grönan:) hade verkligen jätte kul men inget slår Liseberg :) MÅSTE verkligen dit nästa sommar.

I onsdags åkte vi till uppsala å hälsade på Samans syster med familj( hade inte träffat dom på jätte länge) hennes mans bror och familj från Iran var oxå och hälsade på:) det var verkligen en perfekt å mysig avslutning å verkligen det lugnet på semester jag ville ha :) 

annars så händet det inte mycke å självklart pajade min mobil helt i stockholm så jag ha inga kort att visa :( mamma vet man ju att man aldrig sak lita på även när det gäller att skicka kort då menar jag verkligen ALDRIG!!! har fortarande inte fått kort från att dom var i stockholm själva för ett halvår sen. 

Jag börja jobba på söndag så det bli bara en lugn lördag hemma å bara se film å njuta av ensamheten med min älskade saman:)  


RSS 2.0