Hemma dag :)

Sitter här å bara surfa runt å lysna på musik ganska skönt :) Petter e fan en av sveriges bästa artister älskar honom så sjukt mycke. så jävla skön å soft människa.

Idag har jag bara varit hemma med myskläder å legat i soffan å kollat film :) e fortfarande gansak trött men inte lika mycke som för ett par veckor sen :) så snart så kanske tröttheten e borta har fått järntablätter så dom kanske funkar.

Imorron blir det en sveng runt stan för att kolla den sista rean se om man kan hitta något kul :)
På kvällen ska vi ut å äta med några kompisar efter vet jag inte om vi ska hänga med ut eller om vi bara dra hem å chillar, jag jobbar dag både lördag å söndag så kanske inte värt att dra ut.

Nytt år

Nytt år :) men kan ju säga att jag inte riktigt har fattat det än helt sjukt vad tiden går fort heheh :)

jag har fått ett heltids vik till 24jan känns riktigt bra. Ska försöka jobba så mycket det går även om jag ska plugga hemma. hoppas på att hinna klart allt innan sommaren så man kan ägna den åt annat:)

Nu e det bara tre veckor tills mina börder kommer dom små trollen ;)
Ska se vad man kan hitta på med dom hoppas på att det inte e så jätet kallt. Annars händer det inte mycket vi var bara hemma på nyår efter att jag slutatde jobbet :)

Idag vet jag inte riktigt än vad vi ska göra alla jul saker e borta det e bara gardinerna som ska ner å vet inte riktigt om jag orka hålla på å fixa med et idag.
Vi få se vad som häner.

RSS 2.0