har en lten semester

Jag har en liten blogg semester känner att jag inte har ork el energi att skriva dagligen.

ni kommer att få en uppdatering om ett tag när rutinerna har kommit in igen:)

ha de bra så länge

sitter i en husvagn :)

ska på begravning idag :(
å allt bli bara värre å värre längtar verkligen hem nu...
fick börja med mina medeciner igen sitter här i en husvagn helt dosig men känns som den änklaste vägen idag..

hoppas ni har det bar pösssss

tidig morron

Vaknade vid halv fem men har sovit sjukt bra inatt :D somnade redan vid halv åtta igårkväll...

Har inte hunnit träffa svärmor än men allt verka va jätte bra med henne.

Har precis ätit en mysig frukost med saman:) bli att hoppa in i duschen sen å börja göra sig i ordning för en bli färd ner till stockoholm:)

E gasnak nervös för denna veckan men kommer att hålal mig till dom människorna jag verkligen bryr mig om :)
kommerinte att kunan bligag på hela dagen men lovar att jags ak fösöka skriva ett inlägg ikväll när vi har kommit fram :D

Ha en bra dag

Gömda/ Asyl

vet inte vad jag ska säga.. Känner en sådan ilska och sorg :( att  Monica Antonsson bara kan gå ut å göra en sådan här sak. Att dra ner Mia och hennes familj till helvetet å skräcken. Hon kan verkligen inte veta hur det är att leva i skräck å förföljelse. Hon har sjunkt så lågt och det finns inte ordför hur jag föraktar henne.

Jag har läst Mias böcker flera gånger. Bli bara starkare för varge gång och mer säker på att stå stark upp för dessa kvinnor som lever ett sådant här liv. 
 jag har själv levt i närheten av ett sådana brott så jag vet vad det handlar om.
Det märks så väl att Monica Antonsson inte har gjort det!! men SNÄLLA har man inget sammvete eller med kännsla för andra männsiskor??


Mia och hennes familj kommer att fixa detta. Mitt hjärta och tankar är med dom. De e världa all lycka och trygg het. Känner en sådan stark stolthet att Mia har tagit ett steg ut i Aftonbladet och berättat.
VI MÅSTE KÄMPA FÖR KVINNORNA SOM LEVER ETT GÖMT LIV!!!!!

Hoppas att Monica Antonsson en vacker dag fattar vad hon har ställt till med.

Hittat :D

God morron god morron :D hoppas eran dag börja lika bra som min :)
känner mig verkligen pigg och glad idag (idag är en bra dag)

både jag och Saman är vakna :) vi har suttit i sängen druckit Thé och sett på filmen mannen med järnmasken. En gamal film men saman hade inte sätt den :) har verkligen vart en mysig morron :)

ska snart ner och sola men måste bara tala om att jag äntlig har hittat ett överkast som jag fastnade för :)
Jag hittade det på http://www.zarahome.com/ men tänkte att  jag ska kolla vidare lite till så att jag inte missar något ;)
H&M börjar med Sin hem inredning snart :D

Men blev evrkligen kär i denna sidan såå sjukt fina saker som precis är min stil.
Det passar i nu läget oxå :D


längtar 19feb H&M inredning

Schit längtar verkligen till den 19feb då H&M öppnar dörrana/ el försälningen på nätet med inredning:D har verkligen vart en dröm att dom skulle göra det :D


Så nu börjar nedräkningen :p

Lebanon Design

Satt och dö rurffade och tänkte att ni ska få at del av två av mina absolut favorit Fashion Disagner :)
Dom gör helt underbara brudklänningar och även aftonklänningar :)
vet att den dagen jag gifter mig så kommer min brudklänning att sys upp i den stilen :)

Nidal-Zihar





Wissam Chammas





Länkar till hemsidorna.
http://www.nidal-zihar.com/ och  http://www.wissamchammas.com


äntligen kunnat sova

Somnade till slut men det va inte lätt..men har sovit ganska bra även om det har vart på dagen.. Inte direckt smart  men vad ska man göra jag behövde verkligen sova ... Har inte så mycket att göra idag ändå så det e ganska lugnt.

Svärmor kommer hem imorron ja e ju blandade kännslor men det e vi som har valt att leva så här så vi få ta det som det är.

ska ta å göra lite kaffe å ta en cigg:p

Sen blir det att städda det sista och packa klart har inte gjort det än (ni som känner mig vet att jag alltid gör det i sista minuten) måste ner till källaren och hämta lite saker oxå som jag behöver ha med mig ner till stockholm:)

Ska ta å sola en stund senare :) känner mig lite blek ;)

Hörs sen:)

sömnen

Min sömn är inte riktigt som den ska va... har sovit knappt 4timmar på två dygn :s inte så bra...det värta är att jag är inte trött.

Jag har många tankar i huvudet och det har inte vart riktigt så bra här hemma på ett tag. Kanske är det förståligt kanske inte jag vet inte???

Men bestämde mig innan ikväll att jag sak försöka tänka posetivt och verkligen försöka att inte sätta så höga krav som jag gör på mig själv. Vi är ju endå två stycken i detta förhållandet. Sen måste jag koppla bort personen som har kommit till sverige. Man kan inte bara dycka upp och bete sig som en fjortis el omogen 13åring bara för att amn anser sig själv vara bätte och finare en alla andra. Det är ett sjukt betende när man är 40årsåldern.

Gör jag inte deta nu  så kommer detta inte att sluta bra måste fokusera på mig och Saman och ingen annan. Det är verkligen ingen som kommer att förstöra det vi har och det vi har bygt upp och håller på att bygga upp. Han är den jag kommer att leva med och honom jag kommer leva min framtid med.

Vi har ett hem vi har personer vi kan luta oss mot vi har mat så varför ligegr det i människans natur att oroa sig och verkligen deppa ihopp för små saker.  

Kännde att jag behövde få ut detta å skriva ner detta i bloggen....

ska gö lite thé och sätat mig i soffan å njuta av natten:) heheh

testar igen å se om de gå nu


Fyndet för några

Vi tog fram kopparna som vi skulle ha på lördag/alla hjärtans dag. men vi bestämde oss att ta det som vilken helg som hellst måste städa å packa klart innan vi far :) så här kommer koppana å Saman sa att han ville ha det stora fatet så jag ska se om det finns kvar på indiska :)

Vad e det för jävla krongel med dena satans jävla bloggen???????? går fan inte att ladad upp bilder nu:/ fan va arg jag blir

Att det inte kan ta slut

Varför orka åka till sverige från usa för att reta upp massa människor nli så jävla less.
Visas männislor e så sjukt dryga. okej att man kan kanske tro å beärra det fån dessa små fjortisar men från en 40årig man.man måste ju ha något riktigt fel i huvudet det lilla aset å äklet. vänta bara till gud strafff dig inchalla. Ska inte lägag ner mer energi på dig vänta bara å se gud ser allt...

Saman lät mig sova två timmar kanske inte det smartaste hade lite å göra men men nu e de försem :)
han håller på att göra mat lammgryta med ris:D

God morron

Somnade igår kväll vid halv åtte å vaknade vid tio igen.. Så jag har inte sovit en :) hade ju igentligen behövt göra det men men...
känns endå skönt att vara vaken nu ska ringa lite samtal om ett tag så om man kan få något napp om jobb :)

Idag var det bokat vi far till stockholm på söndag Jippi :) 


Snart e de ju alla hjärtans dag men tro att vi kommer att ta det som en vanlig lördag:) vi bruka ju vara spontana å ta en lunch el ficka el laga någon mat å bara sitta å njuta och prata för oss själva.
Sen så kommer svärmor hem på lördag förmiddag/eftermiddag hade ju inte riktigt räknat med det men men :s vi kommer ha mycke tid tillsammans tids nog så de e ganska lugnt :)


En sväng till Statiol

Saman vaknade vid tio känndes ganska skönt att vi fick lite tid å bara prata igenom hur vi ska göra och hur det ska bli känns bra :)
E på mycke bättre humör :p (kan bero på att jag äntligen orkade gå å köpa cigg)
Har vart utan i två dagar :( har verkligen inte vart en hitt. Det har vart så sjukt kallt att jag inte har orkat gå ner till statiol för att köpa. Ikväll var det saman som fick med mig ut :) (han behövde snus) Men fy fan vad kallt det var mina fingrar förs å då menar jag verkliogen frös å inte bara som man säger ibland:p Hade mina varmaste vantar på mig tro inte att de hjälpte :s längtar till sommaren ;)


krongel

Det är något knas med bloggen har vart det sen igår kväll. Jag har verkligen inte tålamod just nu så snart kommer jag att kasta ut denna jävla datan el bara radera bloggen. är så sjut ireterad å arg nu.... Vad fan är det för fel med blogg.se????

Blev klar i ganska normal tid i natt med tvätten. Så beddade jag rent å fixade lite i sovrumet nu e det bara gardinerna jag måste gå ner å hämta i källaren :s har fortfarande inte kommit så långt. 

Saman har suttit och jobbat hela natten så han ligger och sover nu och kommer att göra det tills imorron:( lite trist men men han behöver sova.
Går igenom en fas just nu så det är lika bra.

Jag håller på att söka jobb känner att det börja bli lite kris ekonomiskt just nu. Vet inte hur mycke man ska ringa runt å skicka ansökningar e så jävla less på allt just nu.(känns som om vi kommer bo hemma hos svärmor ett JÄVLA bra tag)
Har hållt på att söka jobb i 5månader nu :( känner att vi har inte råd att vänta tills juni då jag börja jobba i vbg.

Ne nu ska jag ta å kolla till maten å lugna mina närver lite.

huvudvärk

Har så sjukt ont i huvudet har tagit både ibumetin och almogran mot migrän och det försvinner inte:s

håller på att tvätta va skönt att inte ha så mycke tvätt idag:) 4maskiner..ska bädda rent i sängan sen med våra nya bädd sätt :) e verkligen nöjd med dom :) sen bli det bara att sova å se om värken försvinner ...

Lista till stockholm/österbymo

kan inte komma på så mycke att skriva så ni få ta del av min packnings lista

Listan
Skorna
precenterna   till barna

Jag:
Kostym / kjol, byxor och kavaj
skjorta
2 tuniker
4linnen
1par jeans
2tröjor
1 jeans kjol
2par skor
sov kläder
1par mjukis byxor
underkläder

Smink
hårspray
parfym
nagellak

Saman pakar sitt själv:) heheh

tror inte att det är mer jag komemr att behöva ska inte va borta så länge :)


fynderade ett tag att gå å sova

Men vart inte riktigt så:p
å inte vart det att gå å tvätta fastnade framför datan (ovanligt) heheh
men en sak som jag ska ta å göra det är att ta fram väskorna så det bli lite packning
 känner att det behövs så e det bara att åka sen :)
Bli att diska upp lite i köket oxå innan det bli sängen :)
Känner att imorron bli det en sådan dag som man tar tag i allt som behövs göras :)

snart täffa jag min sötis till kusin :)
http://setarehh.blogg.se/
SAKNAR DIG!!!!!



packade dagar

Har verkligen inte haft en stund över för att blogga:s
Igår så sov vi ut å sen så åkte vi hem till några vänner till familjen å var inte hemma fören kl 1 å då va jag så trött att jag bara duschade å sen la mig :) men tro inte att jag kunde somna nepp.... har sovit två timmar.
Klev upp kl 6idag för att vara barnvakt. va riktigt kul va verkligen ett tag sen :) Åkte till skolan sen efteråt vid sex och gjorde första provet (tror att det gick bra) kände mig ganska säker men fortfarande lite jag måste öva på:s HATAR MATTE!!!

tro absolit inte att et inte snöde idag :( fy fan har två meter snö ute nu :s

köpte ett par byxor på H&M som jag antagligen ska ha på begravningen :(( om jag inte hitta kjolen..

Ikväll ska jag ta å packa å tvätta hade jag tänkt mig:)
får reda på imorron när begravningen blir :((

går runt i någon chok bubbla

Borde känna mer!!!

Jag grät ganska mycke igår när mamma ringde och berätta att farmor hade somnat in.
Idag är det precis som om jag inte känner något det e bara kallt:(

När en barndoms kompis dog el en av mina bästa vänners pappa dog var jag helt knäckt.:(( även när gamlamorfar dog för 5årsen  måde verkligen inte bra dessa tiderna.

men nu är det som om det inte finns något inom mig att det bara är tomt att jag inte kan ta in det eller att det inte finns där. Ska det var så här?? är detta verkligen normalt? kan någon hjälpa mig att förklara.

Jag går runt å laga mat städar se tv/film precis som om det inte är  något som har hänt. Det skrämmer mig för jag har vart jätte lessen hela veckan och inte vart stabil någonstans sen mamma ringde förra helgen och sa att det är dom SISTA dagarna nu.


lördag

Hade tänkt göra något rikigt fint idag :) men har inte hittat något recept som jag fastna för .
fundea om det bara ska bli något enkelt som pyttipanna el något :) hahah

annars bli det bara lugnt här hemma med film å softa är inte riktigt en melodifestivals människa:s
hopaps att n få en bra helg :)

somnat in

Farmor somnade in för en timma sen.:(:(


sovit

Jag hade så sjukt ont i huvudet innan så jag gick å la mig.
tänte bara sova en timma men vaknade nu istället.
därför har det inte blivit ,er bloggande idag :( tyvär

6feb

Vaknade kl 5 imorse ha absolut ingen aning(tro att det är för att strömmen gick i hela området)  bli bara tidigare å tidigare:s hoppas på att få sova ihelgen.

Åkte till sjukgymnasten kl ått imorse gick jätte bra och som det ser ut nu så kommer jag inet behöva operera knät nu el senare :D kändes riktigt bra :)

Gick enm promenda ute i kylan efter åt gick å hämtade mitt paket från jotex och så köpte lite gott tills ikväll:)

Ska ta å göra pankakor med sylt å grädde nu och varm choklad  med vispgrädde :)
krypa ner i soffan å se Operah :) kan inte bli bättre förmiddag :)

här kommer lite vinter kort från idag (snöde ett dygn) ser ut som om det ska börja nu igen :s





ska lägga mig nu å he på en film

E så sjukt trött i både huvudet och kroppen har ståt å duschat i en halvtimma men de bli inte bättre:/ så nu bli det att he på en film och försöka sova :)

Sjukgymnasten halv nio imon morron(Jippi) att åka hemifån kl åtta på morron :s

som gott nattinatti :)


fy fan för snö

vet inte om jag har sakt det innan men det tåls att säga igen JAG HATAR SNÖ!!!!

skylle ha pratat med en psykolog idag men dt blev inget med det hon hade glömt av det.
så när väl kommer far av att ha gått i ett fuckeing snö oväder i 45 min så e hon inte där hon är hemma:s vart sjukt less,
Bestämde mig att gå lite på stan hitatde lite saker som jag ska gö ett kort till farmors begravning.
Hon håller sig fast vid livet (ligger i våran släkt att vi är envisa) men är så borta att hon har tappat talet å orken helt hon liger halvt om halvt medvetslös.:(:( vill bara bryta ihop å gråta ut allt men känner att det är förtidigt för det har massa som ska fixas.

Hittade jätet finan koppar på Indiska som jag tänka jag vi ska ha på alla hjärtans dag :)
 tyvär så finns inte kopparna på hemsidan det ska utgå så det är 20% på dom i affären:)
dom är verkliegn jätte och det finns fat i samma serie som jag sak fråga saman om vi inte kan köpa:)

lovade bild på dagens outfit men tyvär blev det inga bra helkropps kort:/


haha e man blond så e man

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.828719&renderingdepartment=2.27691

hahahahahahahaha!!!!!

uppe med tuppen

Vaknade halv sex i morse:s har ingen aning varför (tro att det kan va för att Saman inte låg bredvid)
Den lilla apan har vänt på dygnet och sitter uppe å spelar cs å gud vet vad. E verkligen inte glad över han men men han bli lite strafad:p

Ska snart he på kaffe tänkte bara blogg lite :)

Har inte hört något om farmor än men tänkte smsa om en stund.
Ska ner till Stan om några timmar tänkte fixa mig riktigt najc idag:) har ju bara gott hemma med mys kläder några dagar nu :)  så he in kort på min outfit efter jag kommer hem från stan. :) tänkte ta å söka lite jobb oxå :)

Hittat helt underbara nät butiker med skor :)
Första butiken är
http://www.brandos.se/


Dessa finns i flera olika färger :) 699:-

Nästa butik är
http://www.have2have.se/

490:-


490:-

590:-kr

Sjukt bra priser nu på Rea och även annars oxå :)
Dett var genom en annan blogg jag hittade dessa sidorna :)
http://elina85.blogg.se/

blev lugn dag

har inte orkat göra det jag skulle idag. städade bar lite lätt här hemma sen Lagade mat till mig och Saman:)

Farmor ligger i  slutshedet nu. vet inte om hon kommer att överleva natten:( det har vart många tårar idag men försöker att vara så stark det bara går(inte lätt) vet ju att hon kommer få det bättre sen men tycker att det är så svårt att tänka så:(  Saman är ett så otroligt underbart stöd han ahr bara hållt om mig å bara tröstat mig.

Imorron ska jag till pyskologen känns lite lättare att veta att man kommer kunna prata ut om allt.

Sanaz å bebben hade fått komma hem idag :) e så glad för deras skulle få se när Saman ska åka ner :) Jag vet inte riktigt när jag far ner Ska ner till eksjö till mina fastrar.

Ska at å lägag mig nu å se film men hörs imon :)

hahaha

har inte kommit så lång som jag hade tänkt idag:p heheh har suttit å pratat med en kompis halva dagen :)
har börjat med maten soppa på lamkött och så bakar jag scones till detta :)

Ska se om vi går å hämta paketet å handla när vi har ätit :) har plockat undan lite här hemma :) så lite har jag börjat:)

Om det är någon som är intresserad av Danielle Steel böcker så har jag ett 20 tal som jag ska sälja till ett mycket billigt pris:) 20-30kr skicka ett in lägg hit :) så fixa vi så att dom kommer hem till dig.
Kommer att ha mer böcker till försälning på grund av att jag ska flyta inom snar framit och vi vill inte bära med allt.

Måste fortsätta med maten nu hörs sen:)

Bilden på bebben:)


BRA DAG

Känner mig riktigt pigg och på rå bra humör:)
ska gå å hämta ett paket snart från jotex hade inte bestält något jätte rolligt därifrån:/ (underlakan å örngott, å så tänkte jag byta gardiner i sovrumet:) solen skiner ute så om man sätter upp ljusare å mer vår gardiner kanske man kommer på bättre humör:)
ska se om vi ska gå å handla lite sen oxå börjar bli lite tomt i kylskåpet.
annars så vet ajg inte riktigt vad som händer idag :) skriver lite senare så få vi se vad som kommer upp idag:)

Bebben är såååå söt har lite dåligt samvete att vi inte är där nere:s men kan inte va över allt:p snart så bli det :)
kommer att he in kort sen på den lilla tjokisen :)

BEBBEN är född

Nu e lilla pojken född
49cm lång 4,5 kg :) Sanaz , Ehsan å alla mår bara prima :)

Namnet på den nya lilla killen är Kasra :)

känner mig bättre

Idag känns det lite bättre är inte lika less.
Har fortfarande lite som kokar inom mig men inte så farlig att jag inte kan kontrolera det :)

Vaknade vid halv tre idag med känns riktigt skönt var inte klar med tvätten fören vid halv4 inatt.
Men nu e allt klart å idag bli det bara att ligga i sängen å se film :) både jag och saman behöver detta efter denna helgen.

skriver mer sen

RSS 2.0