sova

Fastnade här framför datan och tv har sett serier och surfat runt lite ikväll/natt efter jobbet :)

Hittade en sak som jag inte riktigt tycker om men som jag borde glöma å bara släppa men på något vis retar det gallfeber på mig :/ ska se om jag kan ringa å snacka med en kompis imorron å undra vad jag ska göra.. att  efter flera år så svider det fortfanade till ibland.... tyvär kan jag inte säga vad det:(
kanske är det bara en lite bagtell som inte ska röra mig i ryggen men just nu så vill jag skrika..

När jag kom hem hade Saman bärt ner massa ikällaren :) blev så glad nu är det inte mycke kvar för mig att göra förhoppnings vis ska se om jag kan slänga massa skit som bara skräpar och som jag inte ser som någon annledning att ha kvar när det bara har legat i påsar och kartonger :)

Men nu ska jag hoppa in i sängen å sova några timmar innan jag ska upp å fixa här hemma å sen jobbab kväll igen ;)

Flytt

sitter med en kopp te och vilar en stund. Vi är hos några vänner å hjälper dom en med packning och flytt.känns som om det aldrig tar slut men sj då hoppas jag på att kunna städa klart köket ikväll för sen har jag jobb hela helgen och kan inte hjälpa till mer.

Imorse hann jag flytta ut några kartonger å skräp till hallen som ska ner till källaren tänkte bära ner dom senare när vi kommer hem och så ska jag rensak lite å se hur mycke man kan kasta.

ner i källaren

Nu ska alla stickade å allt som har med vinter kläder att göra ner till källaren :) Satte mig å packade å sorterade allt nu framför tvin riktigt skönt :) ska se om det finns mer som ska ner till källaren tänkte bära ner allt imorron.

Jag och Saman har tagit en lugn och skön eftermiddag/kväll med att bara vandra runt i affärer och även en lång promenad :) hehhe el det har känts som om vi har gått mycke men det har vart mycke fram å tillbaka men ibland så får man ta det som en lång promenad har ju vart ute flera timmar :) Det var länge sen vi gjorde en sådan här mysig sak :) Nu ligger vi bara i soffan å degar :)

Jag har fyndat ett par jeans två linnen , en kjol och smink till mig :) En tröja till Saman och sen lite kläder till Nicke och Emil hittade även en cool keps till Kasrha :) ALLT på REA så underbart. :p



glömde

Glömde att berätta att vi inte har haft något vatten på jobbet hade blivit någon lecka någon stans så dom satte två tankar med vatten utanför lägenheterna... Känndes som om man vat tillbaka på 1800-talet när man var tvungen att gå ut och hämta vatten ;) hoppas att dom får tillbaka vattnet imorron annars stackars dagpersonalen:(

tjena

Sitter i soffan och dö surffar:) Ikea listan är klar ska bli så najc å härligt att få fara dit å bara ta en held dag å kväll med shopping.

Idag var enu en jobb dag å denna veckan är jag bara ledig två dagar men tror att nästa bli ganska död:( hoppas på att det bli mycke jobb i sommar hade vart najc att kunan fara utomlands i höst å inte bör tänka på vad man lägger pengarna å att gäst/kontoret kommer att va helt klart :)

nu får ni en ny bild på mitt blonda hår som bara bli ljusare och ljusare men nu tror jag allt att det inte få bli mer ljust en vad solen kommer att göra det ;)


bli sova

Nu bli det att hoppa i säng å sova några timmar :) Har haft en lång och härlig dag med lek och jobb.

Var först på busplaneten med en vänns son sen var det jobb mellan 16-22 :) annars har det inte hänt mycke i helgen vi såg en film med Mel Gibbson tyvär så somnade jag efter halva :( få ta å se slutet någon annan dag. Imorron så är det jobb mellan 16-22 sen börjar rensningen av gäst/kontors rummet :D ska bli kul att få i ordning det.

hörs imorron

Tvätt

Igår vart det en lika lång dag städade lite på förmiddagen sen åkte jag till frisören och fick mitt hår fixat riktigt nöjd är jag :) men tror att det blir att jag färgar det mörkt igen antingen i sommar el i höst :)

Vi tvättade igår kväll el jag tvättade och saman bar :) hehhehe när vi kom ner och skulle ta ut den torra tvätten "trodde jag" å hänga upp dom 4 sista maskinerna då är det ingen tvätt som är torr efter 90min i torkskåpet. Hatar våran tvättstuga :( så nu hänger det tvätt i hela lägenhet (var tvungen att ta upp allt till oss för kl var ett inatt å jag orkade inte låte det hänga i tvättstugan)

Sitter och håller på att göra iordning mig till jobbet och tvätten är inte riktig torr en så jag får ta det när jag kommer hem ikväll :/ ska ringa å klaga till hyresvärlden att dom måste fixa tvättstugan. Så här kan det ju inte vara. :(


tänkte he in kortet på håret men självklart funkar det inte :(

sent

Vart gansak sent idag med men imorron ska jag bara ligga hemma å sova och städa frisören kl tre sen hem direkt efteråt å lägga mig i soffan och slappa hehhe najc :)

Träningen hos Andreas gick galant men kan lova efter allt gånde å springande och lite till så är min träningsvärk i röven och låren ingen lek så det blir en vilodag från träningen oxå imorron ;) ¨

Träffade chefen idag å det gick bättre en vad jag trodde men jag varnade hänne att händer det något knas igen så säger jag upp mig direkt :) få se hur det bli framöver men trivs verkligen jätte bra på jobbet därför bli allt så mycke drygare när chefen strulla till det.

Nu ska jag krypa upp i soffan å bara njuta av min man å lugnet ;)

hemma

Jepp då sitter man hemma i soffan igen med en kopp kaffe å sjukt mycke tränings värk :/ sprang ca 5 varv runt ett kvarter med en 6åring som cyklade typ 5 menetr farmför och roppade att han tycker att jag borde träna mer å att jag e lite bra inte så mycke hehhheh dom är för goa ungarna hehhe :) imorron bli det sjukgymnasten å träning tidigt på morron och sen bli det en sväng på stan med svärmor och en vennina :)

Kl tre är det möte med chefen, få se hur det går kan ju inte riktigt påstå att jag är så himla glad på henne :(


promenad

Nu har man kommit hem efter en promenad till och från sjukhuset. Känns riktigt skönt att ha gått ca5km förutom att jag tränade imorse innan jag gick till läkaren.

Nu ska jag iväg till några vänner och hjälpa dom med packning och vara ute med deras son och cykla :)

hörs senare ikväll höjj


vårdag

Sitter här vi köksbordet med en kopp kaffe å ser ut genom fönstret och njuter av att solen skiner idag :) få se vad som händer nu på förmiddagen. Halv fyra ska jag vara hos läkaren och kolla upp mitt knä :/

´Nu bli det frukost med Saman :)

Sova

Ligger fortfanade här i soffan å slappa filmen var så där rollig men inte så att jag kommer se den igen tror jag inte. Igentligen borde jag gå å lägga mig ska upp kl 5 börjar jobba sju men som jag sa innan har jag sovit å vilat hela dagen så känner mig inte det minsta trött :s


bortskämd

Idag har jag bara sovit å vilat om varannat.Saman och pelle lagade lasang å fixad med maten :) medan jag låg i soffan och väntatde på att det skulle bli klar :)

Vi for till MAXI å handlde massa gott så nu ligger vi alla i soffan å ser film å bara njuter :)
Pelle gjorde en jätte god efterrätt med smördeg som var fylld med västerbottens ost :) till det hadde vi glass :)-smälte bara i munnen.



känner mig riktigt bortskämd idag:) hoppas ni har en skön och lug helg :) ha dett gött så hörs vi

HAHAHA

Det var verkligen inte igår jag skrev här... Det värsta var ju att det bara var en liten skit sak som gjorde att jag bara dissade bloggen... Startade med att mina bilder inte gick att föra över som jag ville från mobilen till datan å sen tappade jag bara tålamodet :) men nu har jag hitta usb minnet så nu ska det vell inte vara några problem igen hehhehheheh jag å tektnik kan verkligen bli galen ;)

Vi har det bara bra i våran härliga lägenhet :) ska fara till ikea om två veckor typ å handla så vi får ett riktigt gäst rumm och kontor :) Borde vara på tiden nu eller vad tycker ni??

Jag jobbar natt det är därför jag e vaken en sådanhär knas tid ;) heheheh
Har bara lite drygt två timmar kvar sen är det hem å sova ;)


RSS 2.0