bilderna

:) nu kommer bilden på kläderna jag köpte :)



Lägger upp en bild på målnen och himlen som jag tyckte vart rå fin :) den är tagen någon gång förra veckan kommer inte riktigt ihåg vilken dag det var.



Nu ha jag bilivit klar med hallen, badrumet, vardagsrumet och halva köket :D har bara disken och lukorn akvar ;) känns så skönt att ha det gjort. imororn bli det handla efter jobbet och sen tvätta :)

Har hunnit sätta mig å betala räkningar som ska drars imon :D känns så skönt...
Jag har sakt till killarna att dom kan komma hem tidigare om dom vill hoppas på en lugn film kväll :)

090726

Ja just det såg nu att jag bara hade skrivit ett snabbt inlägg å skulle ha skrivit mer efter det. kan bara säga att det ha vart full rulle här å mer kommer det att bli från och med imorron.

Har jobbat hela helgen sen jobba jag dubbelpass imon 07-21 sen e jag LEDIG en dag :) (eller ledig och ledig) det var verkligen ganska mycket att ta i ;) Jag har jobbat kommit hem lagat mat bakat paj å vart en duktig å söt fru allt efter jobbet vid typ tio på kvällen.  hehehh

Imorron kommer Svärföräldrarna hem igen å innan dess ska det bli en sådan sjukt storstädning igen det höll ju bara knapt två dagar sist (för en vecka sen)
Jag har sakt till killarna att dom kan hålla sig borta ikväll så jag få städa ifred :)

Ska se om jag kan he in kort på kläerna jag shoppade förra veckan :)

hörs snart måste fortsätta

på sprong

Trodde att jag skulle hinna lägga ut ett lite längre inlägg men borde va på väg till bussen redan nu.

killarna sover dom somnade typ när jag klev upp kl 6, Vi började kolla på den nya fredagen den 13 men lättskrämd som jag är så va det verkligen ingen hitt :s men har i alle fall inte drömmt några mardrömmar inatt :) efter att typ 4 hade blivit mördade så beslöt jag mig att det var lika bra att jag sonade för klarade ändå inte att se det (jag vet jag e ganska töntig när det gäller skräck)

men men nu måste jag verkligen springa skriver mer på jobbet el när jag kommer hem ikväll.

HA en bra dag :)

Film :)

Heheheh sitter å driver med varandra två kompisar är här pluss Ehsan :) kan lova att det bli ju en del snack å att driva varandra till stoppgräns :)

har jobbat idag å sen så lagade jag värsta goa maten kycklingfilé och potatis halver i ugnen :) å hemam gjord gräddsås :) imon jobba jag 9-21 sen bli det nog jonny depps nya film :) Public Enemies



Kan man bli finare ;) :p

(bilden tagen från google)

Nu bli det att se film och sen sova ;)

090721

Ligger i sängen å kolla runt lite på tredgårdsmöbler :) hittade ett par på jula för 995kr :D



men tyvär så står det att det är slut :( annars hade det vart perfekt :)

föröker vecka Saman oxå men han e så jävla seg å helt omöjlig så det bli antagligen inte att fara någonstans idag:(
Ute regnar det så det kan ju inte bli pissigare väder en vad det redan är :( fundera på att höra med Sahar om vi ska gå å sola ;)

skriver på ett ag :)

090720

Har inte så mycke att berätta mer en att alla kom fram välbehållna igår och vi grilalde och hade jätte trevligt :) Idag var  vi  i stan men hittade inte något som jag verkligen fasnade för. Jag och Saman håller på att leta efter en lampa till sovrumet fortfarande:(
Tyvär måste vi dra ner på ganska mycke bara för att min så kallade morsa alltid ska ta allt förgivet och tro att vi skiter ut fucking jävla pengar :(  men men  imon ska vi allifall iväg med svärmor och svär far och kolla på trädgårds möbler :)

Jobbar två kvällar å sen en morron sen kväll igen :D så skönt men sen bli det att jobba hela helgen å lite till.

Fick två skärp av saman syrra idag rå fina men orka inte att he in kort just nu :/ så det få bli imorron:)
Annars så är det inte mycke som händer :)

Bilder på gardinerna :)

tyvär vart det ingen sol idag :( bli det inte bättre väder imorron så bli det solarium innan jobbet :p






Ska hoppa in i duschen nu sen bli det kaffe :)

Nedräkning

Snart är Samans familj här; dom ringde för ett tags sen och då var dom ca 10mil från sundsvall, så dom är här på ett par timmar.

Igår storstädade vi å verkligen rensade allt :) bytte gardiner i vardagsrummet å köket:) det har verkligen blivit ett helt annat rum känns det som. :) Jag hängde upp vita linne å nästan genomskinliga gardiner :) älskar dom :) ska ta kort å skicka.
Är lite orolig hur länge detta kommer få hålla sig så här rent å frächt älskar när det doftar ajax ;) ska ta å damsuga vardags rummet å sen gö ordning badrummet sen så är allt klart:)

idag bli det att ligga ute och sola å bara njuta av värmen :) efter allt städande ;)

Hörs sen :)


hahahha

så klock rent hahah nästan alla jag har kontakt med från södra sverige säger hela tiden att det e för långt el för dyrt att fara upp hit... e det verkligen riktiga vänner??? börjar verkligen undra!!!

Mamma ringde och hon har bokat tåg upp hit för139kr för henne och två barn:) hehhe detta med att det skulle va för dyrt kan ju ta sig i röven:D

sen bokade hon till stockholm nu i aug för att vi ska fira barnas födelsedagar inte riktigt vad jag ville men måste tänka att jag får chansen att träffa dom två gånger iår :) om vi far ner dit, och vi slipper fara ner söder ut HAHAHHAHAHAH kan inte bli bättre.

idag bli det att börja städa orkade inte igår vart så sjukt trött ;) sen bli det och sola lite :) ler kan inte bli bätte ska se om jag kan ta å tvätat ikväll med :D så att det oxå eklart för sen så e debara att jobba :) e ledig torsdag såg jag på chemat :)

pöss hujj hörs sen

tog en liten simester härifrån

Ha verkligen inte afft något sug el ork att sätta mig å blogga. Kände att jag behövde en liten simester härifrån. Men nu e jag ute på banan igen.

Vad ha hänt denna veckan?? Inte mycke ha haft inskolning på jobbet och sen ha jag solat,sovit myst med älsklingen och förra helgen så va jag ute :) och Saman festade i N - maling vi både hade en riktigt kul å skön helg på varsit håll händer inte ofta och de e jag gald för.
Känner mig så vilsen att gå ut utan Saman känns som om det inte passar riktigt men någon gång ibland få man släppa loss;)

Detta är sista helgen jag är ledig på tre veckor och den avnjuts med massa sol god mat och vila här hemma. Det ända som jag ska gö är att städa å fixa så allt ser perfekt ut på söndag när Samans familj kommer och sen bli det ju heltids jobb i tre och en halv vecka sen bli det fullt hus här.

kommer lite bilder :)






snart helg

Var det redan torsdag idag :) en jobb dag kvar sen så e man ledig två dagar :)

Var hos sjukgymnasten för ett tag sen och ja det e vellinte riktigt någon förändring iknät men nu e det bara att försöka bygga upp så mycke muskler som möjligt så att det kommer gå snabbare att återhämta sig efter operationen. 

Har presis hett in maten i ugnen. Dagens middag blir potatisgrateng och kyckling  var  länge sen vi åt det.
Saman far antagligen till N -maling idag å kommer inte hem fören hans föräldrar kommer. Så det få bli en mysig middag tillsammans innan jag far till jobbet;)

måste bara tala om att  Äntligen är vår data klar!!!! fan tog verkligen tid innan vi fick prosesorn och minnerna men nu e den klar och helt under bar :)

Lägger även ut kort på vår Twixer :) som har blivit fulltankad med serier :)

Vår kära data :)


Twixern :)


Dagens bild på mig :)


Ska ta å dricka lite kaffe och vecka saman (han somnade på soffan när jag for)

pöss hujj ha en bra dag


090708

Trodde verkligen at jag skulle sova längre idag men nepp det vart ju inget med det. Dom började med en =/^*# gräs trimmer kl 5 imorse. Lyckades att somna om men vaknade halv nio endå.
(kanske beror det på att jag somnade vid halv åtta igår kväll)

Igår regnade det konstant å då överdriver jag inte från att jag vaknade till sen inatt hörde jag ha det bara regnat.

Syns inte så bra på korten.




skulle ha laggt in lite ego bilder på mig själv igår men orkade inte hämta mobilen så det bli lite bilder nu istället :)





Idag bli det att bara sitter här å softa och va sjukt lat  tills jag far till jobbet :) lagade mat redan igår som räcker idag med så det jobbet kan man ta semester ifrån idag :)


090707

Klev upp halv fem imorse med varför ändra på rutinerna när man börja jobba sju?? Men nu äntligen har jag två kvällspass å kan sova på morron :)

Jobbade till två sen for jag till vårdcentralen och tog TBC- test och måste erkänna att jag e sjukt fjantig när det gäller nålar och sprutor. Hade med saman och själv klart så började pulsen springa iväg och tårana rinna men efetr någon min så var allt över :) att man som 22år kan va så fjantig haha. Efter allt så gick vi till ICA och handlade kaffe och små saker som var slut här hemma :)

Nu ska jag börja med maten å sen bli det film tror jag :) kolla på minnesstunden för Michael Jackson.

Sitter och tänker på min älskade kusin och hennes pappa han opereras just nu så hoppas över allt att allt gå bra och att han bli bra snart.

pöss love y min lilla hår boll <3

kväll med pannkakor

Somnade vid 17 i eftermiddags kände mig så död, nakdelen var ju att jag vaknade nu för ca 40min sen. Tanken på att jag ska upp halv 5imon med så e jag inte riktigt så smart som jag borde ;)

Blev så sugen på pannkakor så Saman gick ner till statiol för att köpa mjölk sen ska han göra pannkakor till mig :) han e så söt. Sen ska vi äta chips med dipp å dricka cola menhar inte bestämt mig om vi ska se CSI Miami el en film. Jobbar 07-16 imorron med sen äntligen har jag två kvällar :D

Har inte så mycke mer att skriva sitter bara å vänta på att Saman ska komma tillbaka å gö pannkakor till mig ;)

försökte blogga från mobilen

Skrev ett test inlägg tidigt imorse från mobilen men nepp det verkade inte som om det kom in :( så jävla surt för det va drygt som attan att komma fram till själva blogg sidan :( men nu vet man ju att det inte funka kanske senare när man ha fått en ny mobil :)

fick gå från jobbet redan halv tre så skönt ;) å självklart har ju saman vänt på dygnet så han ligger å sover nu :(( (är inte så glad)

ska ta å äta något åt två mackor kl 5 imorse å sen så åt jag en varma koppen på jobbet kan påst att jag e lite hungrig nu.
Annars händer inte mycke ikväll ska försöka lägag mig vid nio ska ju upp hlv 5imon med :s sen äntligen har jag två kvällar :D sååå skönt!!!

första helgen i juli :D

schit viken helg det ha vart hahahhah

Ifredags jobbade jag till 16 hade bara sovit två timmar under natten:s kan inte påstå att jag va så jätte pigg men efter ett antal koppar kaffe så kände jag mig levande iallefall ;)

jag han knapt hem fören gänget från R- vik kom å första ölen öppnades, Grillen tände vi vid nio inte alls för nycktra<,9 maten vart perfekt och sååå gott :) ju längre kvällen belv destå mer öl vart slut å dessa killarna skulle ju verkligen dra ut på svängarna å drika mint vodka. Kladdkakan som jag va så duktigt å göra klar så att den bara va att he in i ugnen efter maten glömde vi bort så den var ju mer som bränd muffins.Micke min troga fens av kakor åt den i vicket fall som hellst :) heheh
Jag gick å la mig vid fyra tror jag då kände jag att det va nog för min del :p men schit va kul vi hade¨å önskade verkligen att min lilla iraner till kusin hade vart med ;)

I lördags klev vi typ inte upp fören långt in på eftermiddagen kl17 om man ska va lite exakt. Efter några timmars eftertanke så kom vi fram till att killarna var tillräkligt nyktra för att köra till McDonald´s  :) så lördagens kvällsmat vart Bigmac kompani med +meny och två chesbörgare till :) kan de bli bättre :)

Igår kväll kollade vi på Änglar & Dimoner  den var verkligen lika bra som Da Vinci-koden så har ni sett den å tyckte om den så kommerni att gilla änglar & Dimoner oxå :)



Idag ha det bara vart städ och lugn söndag :) ska ta å börja med maten sen tänkte jag se den verkligehetspasedae filmen Little Girl Lost som kommer på Kanal5 kl 21;00

ha de gött

blandade

Blandade kännslor allt går verkligen i berg å dal bana (inte så bra) måste nog börja ta medecinerna igen har slarvat med dom sen i julas (inte så bra)

Va jätte skönt idag på jobbet å allt gick jätte bra verkligen. Satt ute i solen ett tag kan verkligen inte få nog av sol eller värme :)

Efter jobbet mötte jag upp Saman så gick vi en sväng i stan å kollade lampor å lite annat smott men idag vart det inget shoppande Saman skulle iväg ganska fort så vi hann inte med så mycke :(
Hämtade ut vår prosessor idag med :) så nu e det bara minnena kvar sen så hr vi äntligen vår data :)

just nu sitter jag på balkongen och solar sen bli det ett riktigt ryck å börja städa här hemma. Imon få vi Folk hem å då ska det lukta å se kliniskt rent ut HEHEHHE älskar den doften :)
Måste bara njuta av solen lite till;)

morron trött

Schit att detta aldrig kan gå över e så sjukt morron trött så de e helt sjukt :s
Ska fara till jobbet om en kvart men ville bara skriva ett litet in lägg. Missade igår det va inte riktigt en så bra dag som man hade hoppas med men så är det ju när man har panikångest så det är bara att förska gå igenom dagen så bra som möjligt.

Va ju på bio igår med hon jag jobbar hos :D filmen vi såg var The proposal Var en av dom bästa komedierna jag har sätt på ett bra tag. Riktigt bra var den verkligen hehhe :)

SE DEN!!! om ni inte redan ha gjort det.

(bilden tagen från google.com)

Vad händer idag?? Ja du inte mycke jobbar från 9-15 sen måste jag verkligen städa klart här hemma vi får besök imorron¨å jag har inte riktigt kommit så lång som jag hade hoppas på :s sover så jävla lite nu när jag jobbar  endå känns det som om jag inte hinner med något här hemma helt sjukt å så har jag tagit åt mig mer jobb men men pengar :) luckta gott hahahha

måste springa till bussen nu hörs sen pösss å kram på er

shoppade igår med

Igår jobbade jag till fyra el fick gå lite tidigare :) sen sprang jag runt alla jävla butiker i umeå stad jag kunde hitta för tt leta efter en vit bikini utan axelband. Hittade ingen tyvär :( så det fick bli en svart från Gina Tricot sen hittade jag lite underläder på HM:)
Annars hände det inte mycke igår vi var hos vår granne/vänn igår å gissa vem som somnade på soffan?? jut det jag, men sov bara två timmar sen väckte Saman mig.  men har märkt att jag sover verkligen inte bra när jag jobbar morron men idag kunde jag sova till elva sen ringde tel.
Jobbar ju kväll idag å et bli bio:D najc najc.

E de någon som har tipps på hur man lindra mens värk??
Har så sjukt ont jag dricke te med safran i ( en Iransk kur mot mensvärk och mag ont) sen äter jag massa alvedon jag har lagt varm handduk på magen å även duchat i 42g men inget hjälper. LIgger här i soffan dubbelvik å försöker blogg :(
men nu mste jag ta å äta något å försöka röra lite på mig å se om det kan lindra lite måste jobba ikväll.


RSS 2.0