tillbaka i jobbet

Jag började jobba förra söndagen kan verkligen säga att det var riktigt skönt :) 
Jag  var på jobb interju i torsdags å ska skolas in på onsdag å torsdag känns riktigt bra det med.

Annars vad har hänt denna veckan?? inte mycke har jobbat närmare 40 timmar bara i helgen fick hoppa in och jobba natt i lördags oxå men goa pengar bli det ;)

på fredag kommer carro hit så satans kul det ska bli :D en hel helg bara med tjejsnack,bio mat å nöjen :)

imorgon kommer  målarna hit och börjar fixa här hemma hoppas verkligen att dom hinner bli klara tills på fredag är verkligen på tiden att vi ska få ordning här.

försöker föra över bilder från mobilen till datan men funkat ju fan inte bli så jävla less när saman hela jävla tiden ska ändra på saker som alltid har funkat... fattar inte vad fan är problemet.......

ska ta upp det med han iomrogon så få det bli lite bilder då :)

pöss hujj


najc....

Saman e hemma idag så jag kan sätta mig å njuta av att ha datan iknät och min kaffe kopp i handen :)

Vad har hänt i veckan??
Inte mycke har åkt på en förkylning så jag har bara vilat upp mig :) var hos sjukgymnasten och i stan i måndags :) Vi ska på barnkalass imorgon så jag handlade in lite presenter :)
 Det är två tvilling flickor som fyller 9 det var verkligen något nytt å handla till tjejer jag har bara handlat till pojkarna mamma brukar fixa om det e jessi el dom andra som fyller år :)
Det blev lite hello kitty smik och hår spenen å deadem :) sen en smink väska till detta :)

Idag ska jag försöka få bort all tvätt förstår inte att jag fortfarande ligger efter med tvätten helt sjuk ju:(
och sen så måste jag storstäda på måndag i helgen tror jag inte att jag hitter :( på söndag jobbar jag min första dag sen sjukskrivningen :) ska bli så underbart

Jag lägger ut lite bilder sen på presenterna :)

jobbdatan....

Har jag hemma idag Saman skulle bara på ett seminarium idag så han behövde inta ha med datan :) även om jag har vant mig av med att inte ha möjlighet till internet hela tiden så har det verkligen vart najc att ha datan hemma :) hehhe

Det händer inte så mycke just nu väntar fortfanade på att dom ska fixa halen och klädkammaren det har gott en månad sen vi flytta in nu så man tycker att dom borde va på G nu..

ska ta å gö lite kaffe å ta en alvedon har så stans ont i huvudet idag :(


Börja veckan med.....

att vakan vid sex och känna mig helt utvilad. Jag kröpp iupp i soffas med en kopp kaffe och tände massa ljus och bara sitter här vid datan och blogga medasn jag slö surfar :) Saman vaknar vell snart oxå så äter vi frukost till sammans innan han far till jobbet :)

Igår tog vi en sveng på stan tyvär så var det bara Åhlens och en galleria som var öppet men å andra sidan vad ska man förvänmta sig en söndag ;) hehhe
Vi hade kvar present kort på Åhelens så det blev en vägg klocka till hallen och sen så två blommkrukor (tar kort på det sen å he in senare ikväll ) Vi fick två garderobsblommor av pelle i inflyttnings present men hade inga krukor som passade kommer bli jätte fint i köket:) 
Fyndade jag bordstablätter på Hemtex för nio kr styck dom gamla är inte så jätte fina om man säger så. sen vart det bara lite mat¨på coop. Jag hade så ont i ryggen och knärt igår så killarna fick gö maten :) tacos vart det dyng gott å så enklet att bara fixa :)

Iadg ska jag fortsätta att fiXA lite här hemma sen bli det hem till några vänner ikväll :)




Såg att ögonbrynet hade blivit fuck upp på denna bilden :( men men den e ny e alle fall :)



kort på oss bjuder jag oxå på :)


RSS 2.0