glömde skriva igår

Igår glömde jag helt bort min blogg kom hem vid sex och fikade med några vänner sen vart det att börja med maten. Hade så ont i huvudet igår så jag gick å la mig vid nio å kollade på One Tree Hill :) sen dyng somnade jag ;)

Det som känns pissit är att jag har vaknat hela natten å vart orolig vet absolut inte varför har inte drömmt något så det är inte det som har gjort att jag vakna helatiden.

Idag bli det sista dagen på Hemtex är bara att jobba igenom denna dagen sen har man inte dom längre även om jag verkligen kommer att sakna det stället och dom jag  har jobbat med så e jag verkligen inte nöjd med chefen han kommer ju inte att få ta in mer parktikanter.

Ikväll bli det grillning å dricka lite vin å bara njuta av sällskapet å kvällen :)

Nu måste jag  verkliegn börja sminka mig ska stika om ett tag :)



Ha det gött så hörs vi senare :)


tyvär

tyvär vart det ingen tjänst här uppe :(

Att man kan bli så knäckt även om man har anat det lie typ i två väckor. Det hjälpte att gråta ut lite och sen bara ta tag i allt igen å fortsätta kämpa.
Som Saman sa det e bara att kämpa vidare och att vi får göra det bästa av sitvationen i sommar...
Känns så jävla trist att vara tvungen att va borta i tre månader men vad sak vi göra måste ju jobba :) och jasg trivs ju jätte bra där så det kommer säkert att bli jätte bra :) sen få vi se vad som händer i höst men vi kommer att va kvar här uppe i umeå nåhgra år :) något framot har vi ju kommit för att kunna bestämma det ;) hehhe

Vi har hjälpt en vänn att flytta idag med gud va mysig lägenhet dom har fått :) så i helgen bli det att hänga där lite :) Saman ska nog va med några andra kompisar till hos i N maling.

Ne nu ska jag ta och se Desperate housewives och Greys anatomy sen sova :)

På väg till jobbet

Känner mig riktigt pigg idag :) e nog all sol som jag har fått i helgen som gör att humöret bättre:)
Igår hade jag å Saman den perfekta dagen på länge :) bara tog de lugnt gick å mös å bara va med varandra :)

Nu sitter jag här vid köksbordet och snart på väg till jobbet :) Ska ha utvärdering idag och så får jag reda på om jag har fått tjensten :)

Måste dra nu men vill bara lägga upp min nya favorit låt :) Har verkligen blivit kär i den ;)

En underbar lördag

Vilken underbar dag jag har haft det idag. Måde helt oki idag oxå inte så mycke dalar :)
Satt ute å sola en stund och fått en bra början av de färgen jag kommer att ha i sommar :) 32+grader hade vi idag med :D Bakade kladdkaka och gick övet till några vänner :) nu ikväll åt vi mat tillsammans och sitter å bara tjata ;)

Jag å måna rensade mina kläder å pakade ner vinterkläderna till källaren :) sååå underbart att kanske inte kommer att behöva dom något mer på några månader :)
(vet ju alldrig om det kommer bli snö igen)


kommer en bild imorron:)


lördag

Vaknade vid nio och kände mig riktigt utvilad :) kan inte beskriva hur skönt det va :)

Sitter här vid datan å vänta på att solen ska komma till framsidan så jag kan sätta mig på balkongen och sola en stund :)
vill verkligen börja få färg innan den riktiga sommaren kommer så att man inte se ut som ett vitt spöke ;)

Dagens planer...

Sätta ute å sola :)
plocka undan lite här hemma :)
Blommster mässan:)
Sen njuta av min man :) ler

skriver mer om en stund kanske kommer in lite bilder på både mig å
på blommster mässan :)

Här kommer bilderna




Beyonce.. Schit e det på riktigt???

Hörde detta först på The Voice. kollade upp det sen å det var bara mixat här får ni både den fejkade å riktiga:)






Här e den riktiga :)

hemma från praktiken

E hemma från jobbet idag ont i jalsen å allergi samtidigt som jag e förkyld inte kul:(
fick gå tidigare från jonnet igår kände mig alls inte pigg. Sen ligger all oro i bakhuvudet att jag inte kommer få tjensten :(
Men men nu e de slut tänkt på det har bestämt mig för att ha en skön å lugn helg med Saman och vänner om man jag känner mig piggare.

Sitter i soffan å äter frukost å kolla på Operha:)

Idag lovar jag att det kommer in lite bilder av det jag köpte till svärmor :) å kanske någon vår bild om jag hittar några blommor här ute ;)

hörs sen :)

fixa detta

känner mig mitt i mellan ikväll inte upp å inte ner. Häll på att börja gråta på jobbet men tänkte att nu fan måste jag bita ihop praktiken e snart klar å jag har sökt massa jobb det e bara att kolla läget och hålla ut.

Va hos sjkukgynasten å det ha gått jätte bra musklerna växer som dom ska runt knät ;) hahha fan av det lät kul å skriva så
. Jag mena att det ser bra ut även om knät fortfarande vill flytta sig så e det inte lika illa som för ett par månadersen.
Efter det for jag å några vänner till Willis å handla lite behövde lite små saker som bröd,mjölk å sådana här trista saker att gå å handla.

Annars har det inte hänt mycke idag ska ta å gå å lägga migg om en kvart typ hade jag tänkt:) sover fortfarande inte så jätte bra även om jag inte vakna på natten så e jag inte utvilad när jag vaknar :8 drygt som fan e det verkligen.


natti natti

Hoppas på att få en bättre sömn inatt. Har inte sovit så bra dom senaste  dagarna:( så drygt att inte känan sig utvild när man kommer till jobbet.

Imorron bli det en kortare dag ska till sjukgymnasten halv 4. Har inte tränat så mycke som jag borde men ha gått mycke å gjort några övningar då å då även på jobbet:)
Jag har i allfall inte känt av något i knät så bättrings vägar måste de ju ha blivit :) Har till å med kunnat gå en hel dag i högklackat igen :D utan att känna av något :)

Ne nu ska jag ta å sova ha de gött så hörs vi imon:)

OTH

ligger i sängen å kolla på mitt Älskade program One Tree Hill :)
Har inte missat ett enda avsnit av det :) känns så skönt att bara kopla av å leva sig in i ett bra program:)

Det går lättare å lättare på jobbet efter att ha sjunkit i hop i helgen :) Jobb e verkligen en bra terapi för både huvudet å kroppen.
Idag har jag byggt två Kapanjebord som vi ska ha från denna veckan till vacka 19:) e så jävla kul att få pysla med något man verkligen gillar och bli nöjde med i slutet:)

Ska ta å börja med maten nu:) kycklinge å pommes tro jag att det bli :)e både änkelt å gå snabbt.
Ska ta å hänga upp kläder som jag tvättade i helgen.
Saman hade städat halen å vardags rummet igår innan jag kom hem :) kan inte beskriva med ord hur mycke jag uppskattar honom å som jag sa igår hur mycke jag ÄLSKAR honom.

hahahhahhah

Har på Färjan på kanal5 tills CSI börja.hahhah fan skönt pensionärer säger jag bara emn va tvungen att byta kanal när dom skulle sjunga kaoke vart lite väl pinsamt.

http://kanal5.se/web/guest/farjan.se

hittade inte det klippet men här ser man lite hur sköna dom var:)

Ska ta å lägga mig å se om jag kan somna å känna mig piggare tills imorronb :)

:):s

Det gick bättre att jobba en vad jag tordde. Var ett jätte bra tempo och så kan man kopla bort alla tankar fört ett tag å bara jobba gärnet:)  Två veckor kvar på parktiken. Ska ha uppföljning på måndag :) få se vad som händer( hoppas verkligen på att jag får tjensten) Hoppas på att kunna va kvar här uppe hela sommar, Hadde vart så skönt att slippa fara fram å tillbaka ;) Ska ringa tillbaka på ett försälning jobb imorron el på onsdag få se hur mycke jag hinner med.
Det bästa är att jag tillåter inte mig själva att falla eller att inte vissa fasaden.

Idag när jag kom hem hade Saman städat klart det jag inte har hunnit i helgen:) kan inte hitta en snällare eller sötare man en han :) Han har verkligen hela mitt hjärta å vet inte vad jag hade gjort eller mott om jag inte hade han vid min sida :) Älakar han mer en vad jag någonsin har gjort eller kommer att göra :)
Kommer alltid avv va vi två :)

Solen sken idag med min inte alls så varmt som jag hade velat ha det;) heheh att  man inte kan vänja sig vid vintern eller kylan :p


depremerad

Har hamnat i deprition igen..Känner att jag orka absolut inget känner att jag kommer att bryta ihop å hamna i det svarta hålet igen.
Vet att jag kommer att kunna kliva upp när jag faller men är så rädd jag pallar inte med mig själv när jag bli deprimerad. Har börjat gråta typ 5 gånger bara idag vet att jag borde prata med ¨någon men ser ingen vits med något längre.

INGET jobb
typ inga pengar
räkningar som ligger
inget liv här uppe
Det enda posetiva jag har här det e saman men hur ska jag kunna hålla ett bra förhålande fortfarande bra när jag själv mår sämre än på länge.

Jag e så less på detta så less på att inte veta hur saker å ting kommer gå ellet att inte veta om man någonsin kommer få ett jobb och liv här uppe. eller det viktigaste att inte veta om man någonsin kommer att bli frisk från panikångesten eller att kunan sluta med medicinen. :((

ORKA inte att gå till praktiken imon............


:)

Vaknade pigg å utvilad kl10 idag :) solen skiner men fortfarande ingen värme ute. (kommer snart) hoppas jag.

Igår han jag mäd det mästa faktiskt tvättade tillomed och det bästa var att det vart bara tre maskiner :) fan vi börja bli duktiga :) hehhe  ska bara ta lite små plock idag å fixa garderoben med alla handdukar :) och ränsa massa papper å reklam ganska onördigt att spara på allt. ska ner till källaren sen å hämta mina favorit skor :)
 
Ska ta några kort sen på dom nya tvålpumpen och koppen som jag köpte på Hemtex:) '
Annars bli det bara en lugn söndag här hemma :) ska å grilla fläskfile senare idag som det ser ut nu :)

En härlig dag

solen har vart frame sen tidigt imorse:) värmen börja stiga lite men tro inte att det bli mer än kanske tio el 15Grader ute idag.

Har börjat lite smott att röja här hemma :) ska ta å diska å städa köket lite :) Ska ta å gå ner till Ica MAXI och e galleria som inte ligger så långt härifrån å handla lite å sen se om man hitta något mer fint el använtbar:) till hemmet el mig själv ;) ler heheh...

Hoppas på att hinna gö så mycke som möjligt idag vi e bjudna hem till en kompis ikväll men känner mig så stresad att man bara har helgerna i veckan att hinna göra allt som man inte gör på veckorna dagarna.
 Måste verkligen tvätta med det e inte lite kläer som  ligger överallt.

Skriver senare måste börga med disken nu måste dra om en halv timma ca

Ha de gött och hoppas på att solen skiner hos er med :)

börja man bli gamal??

Jag e 22 snart men ahr ingenlängtan att dricka mig full eller festa som man gjorde för ett halvår sen...
E de så att jag bara bli vuxenn eller är det ålderdoms hem som gäller??

Tycker det är så skönt att bara vara hemma på hlgena å njut aav sällskapet av min älskling :) kanske ta ett glas vin till maten men inte mer :) jag har kompisar som e äldre en mig som fortfarande orka festa vage helg å gå ut :) vad har min ork tagit vägen??

Är det så att  det är Detta jag har velat hela tiden att bara skapa en tygg tillbaro å tänka på framtiden å¨bara göra sådant som e för stadig familj å vänner med familj... Mycke jag sitetr å fundera på en fredags kväll ellr hur??

Jag kan sakna att gå ut å dansa men inte att dricka el springa på massa fester å va på hemma fester känner ingen vits med det längre... Jag har allt jag behöver å vill ha här hemma jag bli tillfredställd på att bara sitta i soffan en fredag el lördags kväll å se film äta god mat å dricka te el kaffe :)

va skönt att skriva ner det man sitter å tänker på men nu ska jag röja upp lite å driska :) hörs imon :)

de snöar igen :(

Denna dagen har det vart både hur bra som hälls å jätte bra käslor å sen har det oxå vart hur jävla fuck up.

Dagen på jobbet var jätte bra :) börja bli lite mer fart å bli kanske att shoppa lite nästa  vecka alla rödprislappade varor ta 3 betala dör 2 :) ler
Förutom när jag gick ut å skulle röka så snöa det fy fan kidnappa mig till ett varmt land inte mindre en 35Grader :)

Skulle på banken sen efter å sätta in pengar på kontot å fy fan vilken jävla satmara jag fick. Otrevlig å tycken från första till sista min jag var det FAN sådana som hon borde fan inte jobba på ett arbete som man träffa kunder varge dag. det var länge sen jag var så arg helt sjukt. Allt blev bra efter ett tag å nu e jag min glada sida :) imon bli det antagligen att börja rensa lite el om jag börja lite smott ikväll :) 
Känner mig jätet peppad ska gö det så jävla fint här hemma tills svärmor kommer hem nästa gång :) Har lagt undan lite saker på jobbet till henne :) 


Ha det gött  så hörs vi imorron :)

sov dags

HAr haft en jätte mysig dag bara lugn å stilla har ens inte tänkt på allt som igentligen behövs göras här hemma;) ta det imorron och i helgen ler

Imon far svärmor ner till stockholm och min mamma å Emil kommer upp dit, e lite ledsen att vi inte kan fara ner men folket måste förstå att vi badar inte i pengar så att vi kan komma varje månad.

Ska ta å sova nu:9 jobb imorron å lunch med Saman :) hoppas bara på att det kommer att va mer att göra imorron en idag . Bli så rastlös att inte ha något att göra på dagarna el att ha sjukt lite att göra.

Nattinatti nu bli det att tvätta av sminket sen sova :) hörs imon ;)

sol

ÄLSAKR denna under bara solen som vill komma fram även här uppe :D

Tyvär bli det inga bilder idag har inte bestämt mig än vilket sätt det bli.. men tor att det luta mot båda :D rea nu få ju passa på ;)

Dagen på jobbet har vart hur lugn som hällst å jätte seg kändes som om det aldrig skulle ta slut.
Har blivit så så van med högt tempo igen så det känns som om man inte gö någon nytta bara går runt å försöker hitta något el någon kund att hjälpa. Ikväll bli det en enskild middag bara jag å saman sen ligga å slappa i sängen tills vi somna :)

min älskling älskar han sååå mycke ;)

halv sover

LIgger i sängen med datan iknät hehhe en dålg varna jag har att alltid lägga mig å surfa så fort jag har tråkigt el inte kan sova sen skenar bara tiden iväg :)

Ska upp halv sju men tro att jag kommer att va ganska pigg med en duch i typ 30min så e jag vaken sen ;) heheh 
har lagt undan lite saker på jobbet som jag fundera på att köpa men vet inte riktigt än vilket det bli men i vicket fall som hällst så kommer det in kort på det imorron :)

Hoppas på att skiner lika härligt imorron :) i helgen bli det att packa ner alla vinter kläder å ta upp lite vår och sommar kläder :)
Ne nu ska jag ta å sova men hörs imon med lite bilder :)

tillbaka på praktiken

Känndes jätte bra att komma tillbaka på hemtex :) kändes som om man hade en en evighets helg men skönt var det oxå:) ler mycke vila ;)

var å lämnade några cv idag med få se hur det går :) håller tummarna.
annars så ha det inte hänt mycke men trivs verkligen på hemtex kommer att sakna det när jag slutar :)
ligger å surfar å kolla på vänner el något som ska börja nu vet inte riktigt har bara på tv för ljudets skull:)
Har så svårt för tysthet är inte riktigt van vid det ;)

min söta sägerska ringde å sa att hon va på IKEA å frågade om det va något vi ville ha :) så gullit av henne
dom låderna vi har köpt innan tänkte köpa några till (finns bilder i äldre in lägg) är helt slut på alla IKER "snyft" så vi hittade andra som funka så länge tills vi hitta några vi verkligen vill ha och som funka till inredningen :)



praktiska å billiga 69kr för två :) finns i vit,svart,orange och grönt

(vi valde dom vita)

måste bara tipsa om en film

Jag blev verkligen kär i denna filmen :) den har allt som en film ska ha bra komedi, historia drama å allt man kan tänka sig.



Även om man inte e en hund älskare så kommer ni verkligen att ÄLSKA denna filmen. Den passar jätte bra att se en fredags kväll med hela familjen eller med vänner.


SE DEN ni kommer inte att ångra er

en lite bättre dag.

Känner mig lite mer uppåt idag än igår.
Sitter å slappa i soffan med datan å tv känner mig riktigt lat men innerst inne känns det som om jag behöver det :) ska se om jag kan tvätta ikväll det är inte kris än men tro att det hade käns gansak skönt att få det gjort. :)

Imorron är det tillbaka på Hemtex och en lunch med svärmor hoppas på fint väder imorron :) ska ta en sväng ner till källaen tro jag å hämta upp andra stövlar :) nu när det inte är snö på vägarna så kan man börja gå i höga skor igen :) såå otroligt skönt har verkligen längtat efter det ;)
Ska ta en sväng i stan oxå och se om det kan finnas extra jobb el sommar jobb någonstans här uppe :) behöver det verkligen måste hitta en lösning snarast så det kan börja gå framot.

ha de gött


upp å ner

Käner mig verkligen upp å ner.. käslorna bara banar iväg å allt går i berg å dalbana.

Som sakt så praktisera jag på hemtex och har även sökt känsten där .. men som det ser ut nu så kommer jag inte att få känsten och det känns verkligen pisss... Behöver verkligen jobb här uppe i umeå vi hade verkligen behövt att flytta men det står bara stilla å allt känns verkligen som en nerot bana.

Jag har ju sommar jobb i vbg men nu ha det blivit problem vart jag ska bo efter allt som har hänt å att min släkt/ familj har valt att vändra ryggen å verkligen inte axeptera att jag e tillsammans med Saman och verkligen lycklig med honom så har boendet blivit problem. Ska se om jag kan fixa detta i veckan annars så vet jag inte riktigt vad jag ska el kan göra.

Annars ha påsken bara vart bra vi fira ju inte påsk så det ha bara var lygn helg :) hade några vänner på middag igår. :)

GLAD PÅSK

Hej hej!!

Hoppas ni har en bra Påsk hälg:)
här e allt bara lugnt saman har vänt på dygnet så an ligger å sover och själv sitter jag vid datan å dö surfar :) med min kära kaffe kopp;)

Ikväll bli det årets första grillning (fast det fortfarande e massa snö ute)

annars händer de inte mycke :9 bara hemma å ta de lugnt :)



hej alla läsare

förlåt för mitt uppehåll.. har jobbat rå mycke dom senate veckorna har vart helt slut så jag har inte orkat sätta mig vid datan.
Men nu e jag mycke piggare å känner att jag orka ta upp bloggen igen :d ska börja med lite bilder från mina vår gardiner som gör att rumet bli så mycke ljusare :)
sen bli det ett kort på min nya hår färg :) är ljushårig nu ;) ler

annars så leker bara livet just nu :) mår riktigt bra å är riktigt lycklig med min Saman :)
håller på att säda å laga mat bli lite mys med film ikväll tro jag :)

Som jag skrev i början av bloggen så jobbar jag ganska mycke nu. Har fått pratik på hemtex (har även sökt en känst där) så hoppas på allt att jag får den :D trivs jätte bra där och kan inte beskriva hur kul det är att börja jobba igen (även om jag gillar livet som hemma fru;) ler.




RSS 2.0