helloj!!!

Tar inte lika mycke tid till bloggadet längre. Har så fullt upp på dagarna å sen på kvällen vill jag bara ha kvaletets tid med min älskade.

Just nu sitter jag på jobbet å kände att jag kan lika gärna sätta mig å uppdatrera lite på bloggen :) tala om att jag lever och allt e jätte bra.

Har jobbar ganska mycke å vart på en annan arbets intervju som jag antagligen börjar på i oktober:) berättar mer om den fram över när jag vet säkert.
Jag fick förlängt på detta jobbet till sista sep sen så har jag en veckas vick i början av oktober :) sen så se vi hur dte bli här. Har även fått jobba två nätter :) sååå sköönnnttt!! har verkligen saknat att jobba natt.

Imorgon bli det äntligen IKEA i sundsvall :D har längtat så sjukt mycke :) vi har suttit å planerat nestan allt som ska handlas å hur det kommer bli.Något som inte är riktigt klart en är hur vi sak möblera rummet så på söndag bli det rensa flytta ut allt kasta så mycek som möjligt å sen bara montera upp saker å små fixa lite så det bli höst mysit ;)

Sen imorron kväll bli det fest Sandra fyller 24 på söndag :) ska bli riktigt kul men har inte riktigt bestämt om vi ska hänga med ut på krogen efter åt få se hur pigg man är.

annars händer det inte mycke här uppe för tillfället jobbar ta hand om hemmet å bara njuter av vardagen :)


ska se om jag kan he in lite bilder ikväll från sommaren :) har äntligen laggt över allt på den vanliga datan :)

ska sätta mig med en kopp kaffe nu så ha de så bra så hörs vi ikväll :)

RSS 2.0