Helloj

Det vart en sveng förbi öb det vart bara handla lite små saker som fattades i skafferiet å kryddskåpen.
på kvällen vart det mat hos några vänner å så vart det lite öl å vin ;) var verkligen inte igår man drack e så gott att bara ta ett glas vin en kväll och bara sitta å tjttra ;)

Idag så åt vi kräfftor å räkor :) skulle ha tagit kort på detta spektakel :p Saman hade aldrig ätit kräftor så han satt med sådana här plast handskar som man har på sjukhuset hahahahah det var verkligen en rolig syn, Men självklart glömmer jag av att ta kort å sen så har jag fortfarande inte hittat USB minnet till mobilen :(
Vi satt å såg Tomten är far till alla barna hahhahah har blivit en tradition att se den några gånger per jul såå jävla klockren film hahahhahah.

Imorron ska vi iväg till skelleftio Saman har något årsmöte där som vi ska till å jag ska hjälpa till att passa lilla prinssesan ;)

Till min älskade kusin:) jag mår jätte bra är bara knät som tar tid att rehabilitera men det går framot :)

tal om mitt knä så känns det verkligen att det börja bli bättre men ska ringa å kolla med sjukgymnasten på måndag det är en konstig känsla iknät som inte gör riktigt ont men känns konstig men men har en skön helg med massa mys å vila :)

löning:p

såå skönt att lönen kom in idag ;)

Igår vae jag ute på en riktigt shopping runda kan ju lova att det kändes i benet men det var det värlt :p hittade ingen skänk eller skåp som jag vill ha. Slutar antagligen med att jag köper en från Ikea.

Jag ska se om jag hitta usb sladden till mobilen så kan jag ta kort på fynden jag gjorde igår :p och lite andra kort:)
nu när vi flyttar så har vi bestämt helt andra därger i sov rummet, detta  gjorde att så att jag trodde att det skulle va änklare att hitta ett överkasr men nepp . Igår när vi var på Rusta hitta jag det :) och schit vad glad jag vart å sen så kostade det bara 349:D bätte fynd kan man inte göra ;)

I onsdags Kom saman hem med tre digitala foto ramar dom hade utförsälning på The Phonehouse:D http://www.phonehouse.se vet inte om vi ska behålla alla el om vi ska ge bort någon i julklap.

Idag vet jag inte om det bli en runda till ÖB el om jag bara ska va hemma å ta det lugnt ikväll bli det bara film å mys med Saman ;)

 


shoo

Idag har inte vart en toppen dag men ska inte klaga;)

Idag har Saman fått tvätta har lite hjärtklappningar :p men någon gång måste man väll släppa taget hahahaha
Jag har diskat å jag fattar inte hur mycke disk man kan samla på sig på två dagar ;) ska se om vi inte kan ha diskmaskin i lägenheten hade vart så skönt att handla in en.

Imorron bli det att fara runt å handlla lite. Känns så skönt att vi inte behöver handla frysvaror, hadlade ju så sjukt mycke förra månaden när mamma och ungarna var här så det fortfarande är fullt i frysen.

Jag sak handla in en damsugare oxå tror jag så att det är gjort innan vi far iväg frågan är bara vilken jag ska ha?? Har så svårt att välja några jag har kollat på är.

Denna har dom kapanepris för 990:-  http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/dammsugare-handdammsugare/dammsugare/FC8617/philips-dammsugare

Dessa här nedanför är lite dyrare men mer i min smak;)

Denna kostar 1990:- på Elgiganten http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/dammsugare-handdammsugare/dammsugare/ZUS3390T/electrolux-dammsugare



Denna kostar 1997:- på onoff http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/48962?opendocument&markID=90-10-10

Och så denna som dom flästa vi känner har

Den kostar 1290:- på Elgiganten http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/dammsugare-handdammsugare/dammsugare/ZUS3340/electrolux-dammsugare-ultra-silencer

Den sista ligger längs ner på min lista för att vi måste ha en damsugare med hepa filter.
Så det bli antagligen att fara runt ev sväng å kolla.

 hör av mig imorron å berätat viken det blev ;)

gomorron

Ja du morron å morron vet jag vell inte riktigt om det är för mig har inte kunnat sova en :( har haft ont i benet å bara kännt mig över pigg/trött något av det vet inte riktigt vilket.

igår åkte jag ner till stan men efter 20min var jag helt slut så jag och Saman käkade bara lunsch sen åkte jag hem å lad mig att vila två timmar :) sen gjorde jag lasang till middag så gick vi över till några vänner å käka:)

Idag bli det bara kugna puckar fixa lite här hemma å tvätta det ha inte blivit av en :s

uppdatera senare ska ta å gö frukost å sen väcka saman :D

pöss hujj

Hej hej

Ligger i sängen å blogg på Samans jobbdata tänkte kolla om jag hitta några nya kort som jag kan dela med mig av här på bloggen:) 
 
Idag har jag bara sovit har haft riktigt ont iknät men tog dom mesta krafterna till att värma mat å laga oxpytt till Saman så det var klar är han va hemma. Stackaren ha inte sovit inatt har vart uppe å jobbat.Vet inte riktigt vad det är som gör så ot har gått så mycke idag el igår, men antagligen så e det nervena som håller på att läka ihop el något..

Imorrogon tänkte jag se om jag orka ta mig ner till stan å kolla lite å sen skulle jag å saman käka lunch :)



Inte helt ny bild e lite ljusare i håret ;)


Slappa söndag

Hej mina vänner.

Sitter här vid köksbordet å se min underbara man laga mat :) stackare denna tiden har han verkligen fått göra allat :s
Knät börja bli bättre så om ca två veckor hoppas jag vara uppe på banan igen å va den perfekta frun jag strävar efter ;) hahahhahah
Jag kan gå ut en sveng å jag kan röra lite på benet men är inte alls så stabil så att jag ska kunna stå å jobba i hemmet el över huvudtaget.
Det har verkligen vart en prövning att släppa taget till 100% imorgon ska han tvätta för första gången sen vi blev tillsammans-tror jag sak ta dom sista morfin tablätterna å bara sova bort det hela ;) hahahh ne fan va dum jag e mot honom måste lära mig att släppa taget om hemmet.

Igår var vi hemma hos några vänner åt god mat och bara umgicks :) dom har en flicka på 1år hon e verkligen min lilla prinssesa såå otroligt söt e hon ;) till och med Saman smälter lite när han träffar henne:) så har man tru kanske man ha en egen bebbe om ett tag ;)


hej svejs;)


Hej

Hejsan!!

Det var verkligen inte igår jag skrev här. Tiden bara rusar fram å jag måste erkänna att bloggen inte har funits i mitt huvud på ett tag.Nu hoppas jag på att va tillbaka på heltid igen ;) vad har hänt sen jag satt på jobbet å skrev??

Vi var å kollade på två lägenheter i Oktober och vi fastnade för den första så vi flyttar in 4jan :) en jätte härlig öppen trea på 80kvm:)

Jag fick förlängt på jobbet fram till sista november. Tyvär så fick jag en akut tid förra veckan för att operera mitt knä. Så nu e jag sjukskriven till mitten av jan:(

Jag har bara legat i en och enhalv vecka första dagarna var åt helvete fy fan viken smärta å sen så hade dom inte förberätt mig på att behöva ta sprutor i 11dagar så det va ju oxå en trevlig överraskning:s så jag ahr sovit för det mesta.
Nu när jag känner mig piggare å börjar kunna röra mig mer å mer så känner jag att bloggen måste ju verkligen få komma i form igen ;) 

Den största å mest längtade händelsen är ju att Láma och Anas fick en son för 5dagar sen

Grattis vännen:)

Vi har börjat handla in lite saker till lägenheten el nästan allt e klart :) saker e beställda från Ikea, soffan e beställd å köksmöblerna e köpta :) känns så skönt att ha prikat av lite mer en hälften av listan :)

pöss hujj kanske hörs sen

RSS 2.0