Soleksem, migrän och shopping

Här skiner solen fortfarande hela dagarna å det är över 30grader varmt i solen :) hehhe
Tyvär tror jag att jag har vart för ivrig när det gäller att bli brun. Idag efter att jag kom hem från en shopping runda med en vän så märker jag att jag har fått soleksem över armarna och bröstet :( inte kul sen senare på eftermiddagen fick jag feber :( inte kul som tur är så jobbbar jag inatt så det bli sova hela dagen imorron jobber från 16-22. Det blir en dag vilan från solen i allefall :) det är så svårt att hålla sig i skuggan å inte tänka på att huden tar mycke stryck av för mycke sol :( jag älskar värmen och solen mår verkligen som bäst när det är över 30grader varmt.

OM inte det var allt så hade jag en av dom värsta migrän anfallen igår trodde att både magen å huvudet skulle vändas ut å in på :s som tur är så var det över när jag vaknade imorse. Var bara sjukt knäckt och trött i kroppen har fått en telefon tid med min läkare på måndag ska se om hon kan skriva ut nya medeciner till mig. Har ju knapt haft migrän på över ett år och nu har jag redan haft ett antal stycken dessa månaderna :S

Det vart en kort men härlig tur i stan fyndade lite bebykläder till våra vänners son och ett par mellan höga sandaler till mig :)

 glömde ta kort på dom men kanske lika bra för min mobil vill ju fortfarande inte funka som den ska :/

Lägger ut en bild från hemsidan :)


Dom är snyggare på en vad dom ser ut tänkte bara ha ett par enkla tills jag kan gå helt och hållet i mina stiletklackar utan att vara räd att knät ta för mycke skada :) SKOPUNKTEN 299 kr :)


Sommar

Sommaren har verkligen kommit hit nu :)

Skulle ha tränat en timma idag på förmidagen men när jag kom dit så var det pensionär träff på gymmet så det vart ingen träning :( gjorde lite hemma innan jag for i väg men tror inte att det gkorde någon verkan.

Jag och sandra tog en promenad från sjukhuset ner till centrum och satte oss med en kafef på uteserveringen och sen vart det en sväng ner till älven å satt där en stund :)

Nu sitter jag på samans kontor å bloggar å bara surfar runt lite :) ska iväg å kolla på utenöbler lite senare idag :)

( min Bluetooth vill inte fungera som den ska) så tyvär bli det ingen bild på den vackra älven just nu:/


tjoohoo

sitter och njuter av kvälls solen :) på bara ett par dagar har nästan allt slagit ut :) (försöker skicka över kort från mobilen)

Vi har grillat hela helgen och haft flera vänner över varie kväll :) älsakr verkligen detta livet njuter varie dag av det :) Idag har jag tvättat har verkligen hunnit ikapp mig nu :) bokade en tvätt tid tills på onsdag oxå så kommer allt att vara bort röjt :)

Satte mig ute och solade en stund nu i eftermiddags riktigt skönt har fått en bra färg för att inte ha solat många gånger :)

Ikväll bli det att städa undan lite och försöka få ordning på hemmet efter denna helgen :) hehhe få se om jag kommer att vara ledig fram till fredag el om dom kommer ringa å höra om jag kan jobba...


 


ljust

Ska ta å skriva ett snabbt inlägg innan jag börjar göra iordning mig för jobbet :) Skulle ha bloggat igår men hade fullt upp här hemma med allt vi handlade på IKEA ;p ändå är jag inte riktigt klar men ska se så jag kan ta det ikväll när jag kommer hem :) blev verkligen sååå nöjd med gäst/kontors rummet:) Vi fyndade oxå en Ryamatta på 2x3m. Så nu är vardagsrummet färdigt oxå.

Nu måste jag ta å börja men lovar att dte kommer in kort senare i eftermiddag :) ha en bra dag

hemma

hemkommen från jobbet nu satte mig i soffan med datan nestan direkt hehhe känner att jag måste sitta och ta det lugnt en stund innan jag sak gö mat och göra iordning mig för bio ikväll :) var verkligen ett tagsen vi var på bio och då var det med Nicke och såg UPP :) ikväll bli det jag, Saman och Pelle. Vet inte riktigt vilken film det bli killarna snackade om att det blir Iron Man 2 men vet inte riktigt om jag e sugen på att se den :s Jag kom med förslaget igår att vi kan se den på ett vilkor att dom följer med mig på premiären av Sex and the City :) tyvär var dom inte så pigga på det ;) hehhe ska nog övertala dom :p


jobb helg

Nu är fredagen avklarad :) hade en jätte mysig kväll vi gick och kollade på majbrasan :) brukar inte göra det men hon jag jobbar för tyckte att vi skulle gå en sveng. så varför inte??

Efter jobbet så mötte jag upp Saman och pelle i stan dom har spelat biljard hela kvällen.. middagen idag vart orginal mål på MAX ;) najc najc var det.

Imorron bli det jobb mellan 07-16 :/ borde igentligen lägga mig å sova men som vanlig så fastnade jag framför datan:p sen är jag ledig fram till på torsdag för hoppnings vis...

Jag har sett årets första göra sak här i Umeå hahha snart är det maj å vi har inget görnt någon stans och sen så har vi snö på vissa ställen :(





Hehhe mycek grönt el vad :p


RSS 2.0