ett inlägg innan jag somna

Har haft en jätte trevlig dag i affärer och med vänner :) men tro aldrig vi ha handlat så här mycke mat å nödvändigheter sammtidigt 1100 tro jag att det blev men e inte riktigt säker.

När jag va i stan hittade jag ett par JL jeans för 100 kr som jag har berättat innan säljer dom ut allt å att fynda ett par byxor som har kostat 1200 för 100 kr gjorde verkligen min dag :) Sen var jag en sväng på hemtex å köpte en ny duk till köket och våra älkade hotelllakan som vi har velat ha jätte länge men inte haft råd med Från att ha kostat 599kr köpte jag dom idag för 199kr :) oxå ett riktigt fynd som jag känner mig riktigt nöjd med.






 Efter en runda på MAXI,RUSTA och Willys


Satte oss en stund ute innan vi for till affärena men jag ser ju ganska knäckt ut hahha

¨

Nu på kvällen grillade vi med några vänner och så h'är blev efter rätten som jag svängde ihop när Saman va ute å grillade:)

Ne nu måste jag verkligen lägga mig börja sju imon på morron :s
ha de göttt alla läsare :)


kort å gott

Tänkte bar askriva ett litet kort inlägg ska springa till bussen aldeles strax. Ska ner till banken å lösa in min löne chek :D fy fan va skönt det är nu när allt börja gå runt å att vi kan lägga undan en del. :)
Har förasökt väcka saman i en timma nu men det funkar inte så bra så det bli att dra ner själv. Ska skicka paket till Emil med å kolla lite i stan :) i Efter middag bli det att fara runt stan å storhandla. städade köket igåt å e så sjukt nöjd älskar när det luktar rengörings medel :)

Ne nu måste jag dra hörs sen

trevlig kväll

Har verkligen haft en jätte trevlig kväll synd bara att saman somnade här på soffan (å andra sidan skenske det ska va ombytt ibland) hahha
Vi åt tacos och sen satt vi å kolla på en film som gick på 5an med ett glas rött vin så gott ;)

Hade tänkt tvätta idag men kände att det va för vart för att hålla på å springa fram å tillbak afrån tvättstugan.
Ska ta å driska å torka av allt i köket sen bli det å sova måste till banken imorron innan vi far å handla :) lite drygt hade hoppas på att sova lite längre men känns på något sätt skönt oxå att kliva upp i bra tid :)

Har läst över 80sider i boken "snälla pappa, nej. känner att det få räcka för i dag det är verkligen ingen lek för psycket att läsa en sådan bok..

hörs imon

värme :)

Det e så sjukt skönt å varmt här uppe i Norr Vi har från 45-48G varmt varge dag och detta vädret ska hålla i sig ett tag nu säger dom :)
Jobbet gå verkligen jätte bra igår va det en tubg dag å jag hade jätet ont i knät men det är endå jätte skönt arbete sitter ute å solar halva dagen :) kan inte bli bättre. Det ända jag verkligen saknar från västkusten är stranden och saltvattnet.

Imon e jag ledig så då bli det att stor handla ågöra lite ärende i stan. Idag börjar städningen av lägenheten men än så länge är det lite för varmt för att hålla på sitter mäst å ta de lugnt :) Var en sväng i stan efter jobbet och hämtade ut bio biljätter bli bio på Onsdag vilken film det bli får ni veta efter åt med hur jag tyckte om den.
Fyndade en ny bok på Åhléns 49kr :D



Har läst flera böcker av henne å gillar verkligen humon å sättet hon skriver på.
Sen hitta jag en bok på jobbet som jag har velat läsa jätte länge men inte har börjat på.



Jag har precis börjat läsa den men den handlar om en pojke som bli sexuelt ytnytjad av sin stypappa.

Ska ta å göra Tacos till middag :)

Måste bara visa er en låt med Jon Bon Jovi när han sjunger på persiska :)



Nu ska jag börja med maten hörs senare

Hemma

Hade tre helt underbara dagar med massa Mat,Sol å trevligt sällskap.
Jag har inte med alla kort från vi åkte gummibåt i onsdags :s hade inte min kamera med mig så få vänta tills micke skicka.
Annars va gjorde vi inte mycke grillade speladekort kollade film å sov verkligen ut :)
Per hade så sjukt söta katt ungar så att man nästan vart sugen på att skaffa en katt (men ne tro inte det) Sen ha han e så sjukt söt hund so me otroligt snäll.





Igår efter jobbet så började vi se The Curious Case of Benjamin  men tyvär va jag så trött så jag orkade bara se halva :( ska se resten ikväll :)



Idag bli det jobb från 9-21 sen bli det handla lite å efter det bara söwa :D imorron börja man sju:s

Hoppas ni få en underbar dag med SOL och VÄRME

Ego

Lite Ego bilder innan jag far till jobbet :p





 

Jobba til tre sen ska vi antagligen fara till några vänner ´å va där till freda morron :)
Ska ta å åka gummibåt i älven ;) en sommar tradition här uppe som e härligt :) hoppas på att bli enu mer brun :)
Vet inte än om jag kommer kunna blogga el inte men det kommer nog inga kort fören i helgen när vi e hemma :)

ha de gött ska föna håret å sen dra

Vart ingen film

Det vart ingen film igår :( Saman satt å fixa å datan å snacka i tele sen va vi tvyngna gå å hjälpa Samans mammas vän med proppskåpet. Få se när det bli ikväll bi det inte :( ska jobba kväll idag å imon morron. Annars va händer inte mycke sitter mest å följer vad som händer i Iran,

Ska ducha å sen fixa til mig å sen lite här i hemmet sen bli det att fara :)

Hörs senare


Film

Nu bli det att lägga sig å se film tänkte vakna gansak tidig el kanske inte innan nio ;)
Ska ringa å boka biljett för min mamma, dom kommer upp nu i juli :) äntligen saknar mina små huliganer/prinsar hahha
Sen bli det att städa lite innan jag far till jobbet så att det ser riktigt fint å frecht ut när jag kommer hem :)



Filmen som vi ska se är The Curious Case of Benjamin Button har velat se den sjukt länge men inte min sambo. Men nu så har jag lyckas så det bli film och chips ikväll med sen sova :)


(Bilden är från google)


Söndag med sol

Vilket skönt väder vi har haft hela helgen hoppas verkligen att det håller i sig hela veckan :)

Igår vart det inte att läga sig så tidigt som vi hade tänkt oss vi grillade å sen så följer vi allt som händer i Iran från Twitter,tidningar och så satt vi å talade med Ehsan och dom till kl va halv tre tor jag så kl han bli nästan halv fem innan vi somnade.

Vi såg en ny komedi som hade kommit ut. Helt oki va den faktiskt men trodde nog att den skulle va lite rolligare en vad den var; Men endå helt oki att se en lördags kväll.

Paul Blart mall cop





Imon jobba jag kväll sen ledig igen :)
Nu ska jag ta å börja med middagen. Bli grillad kyckling´,ris och beea sås :D

rökfri

Ja nu har man vart rökfri exakt en vecka.
Hur har det funkat?? Ja du det e vell delade meningar om det fast jag måste ju verkligen säga att jag e sjukt stolt över mig själv:D Har inte tagit ett enda bloss eller bytt ut mot snus nej jag har vart helt fri en hel vecka. 
Mitt humö kan ja ju lova att det har och fortfarande är helt fuckup men kanske bli det bättre om nåhgra dagar hahhaha 
Stackar Saman men va stå man inte ut med när man e kär heheh ;) 

ne nu ska vi se film å frossa i chips och ostbågar :) 




Bilderna är tagna från Google

 

kläderna


T shirt till pojkarna från JC.  REA 8kr styck


Tröja till saman 299kr Dressman


Tröjan jag fick av Saman Gina tricot 149kra

kläder å sol

Va inne på hm.com nu å såg att dom hadde massa varor för 70% det finns ingen som älskar REA mer en mig hahah
Beställde två kjolar ett linne en bikiniöverdel en bh och en tröja allt för bara 321kr:) kan inte bli bättre :)

Va ju i stan å schoppade herromdagen har ju helt glömt lägga in kort på det :) Då vart der lite underkläder, T shirtar till Nicke,Emil och kiarash sen vart det en tröja till Saman. 
I torsdag när vi va i stan fick jag ju en tröja av min älskling oxå :)
kommer kort på dom :)

dom kläderna jag beställde nu få ni se när dom har kommit hem :)

Ska ta å springa i väg å sola en stund Det e mulet ute så det få bli solarium :) Saman ligger å sover en vart  nog gansak sent för han igår satt å fixade datan.

ZZZ

Kanske borde gå å lägga sig nu. Det där med att jag skulle börja lägga mig i tid de gå inte så bra :) jag älskar sova men i bland bli jag för lat för att sova å älskar att va uppe :) plocka lite här hemma surfa på internet å bara sitta helt tyst å njuta av allt.

Just nu känner jag att det e så sjukt skönt att bo här uppe man ser verkligen vilka som är ens vänner. En kännsla som jag fick för ett tag sen är att det känns såå otroligt skönt att ha jobb så man ha en bra anledinig att inte fara ner till vbg/fbg e så jävla trött på dom dom säger att det e förlång att komma å helsa på jag vill inte räkna ut hur mycke pengar jag ha laggt ner första året för att åka ner å hälsa på även om jag fick en del betalt.
En anlding folk bruka komma med är att  "det är enklare för dig att åka ner för du har alla här nere" Det e bara skit sncka jag har ca 5 vänner kvar där nere annars så har dom flesta flyttat å som jag ha skrivit innan så har jag ingen kontakt med min mormor el morbror längre å med mamma e det en fasad som måste hållas uppe så länge Nicke och Emil e soppas små. Mamma, Emil och Nicke ha bode vart i stockholm nä vi ha vart där å även här uppe nu kommer dom om ca en månad igen :D

Så nu jag ha bestämmt att vi ska inte ner på sjukt länge å efter jobbet kommer jag ha operationen så så far vi absolut inte  men som jag ha sakt till alla vänne ni e välkommna hit upp alltid. Det e bara att jag/vi e läss på alltid rätta oss efter andra å att det alltid är vi som ska fara .

ne nu måste jag lägga mig började en gamfilm på fyran som man kan somna till:)

GLAD MIDSOMMAR

Igår när jag kom hem från jobbet så hade alla kommit el de va inte så många men trevligt hade vi. Killarna började grilla så gjorde jag i ordning köket å gjorde sallad och pommes:)
Kan lova att et va riktigt gott å vihade så mycke mat över att det blev till middag idag med.

Jobbade mellan nio och tre i dag fast fick sluta lite tidigare :)
När jag kom hem va ja helt slut så jag somnade och sov i 4timmar helt sjukt . hade bara sovit 2,5timma inatt hahah jag måste börja sova på natten.
Det ha vart ett helt under bar vänder idag å även om jag sov ganska mycke så ha jag hunnit va ut å fått lite sol på mig :)

Saman ha blivit förkyl¨d och ont i halsen så honom e de verkligen synd om stackaren ;)
ska ta å gö lite soppa till honom nu å se om det kan lindra lite :)

här kommer ett kort från idag men tyvär vart det ganska mörk så man ser inte så bra :(



Kort inägg

Sov ganska bra idag även om det inte vart många timmar.

suget efter cigg e inte riktigt så stort längre men humöret svänger värre en en bergådalbana. sen tro jag inte att det e bättre att jag har PMS oxå.
Vill bara skrika rakt ut.

Hade tänkt att vi skulle ta en promenad ner till stan men min kära sambo ha sjukt seg idag så det bli inget med det hinner inte.
Vi ska på Demonstration om det som händer i Iran halv tre och det ta ca en timma att gå från stan å sman har ens inte duschat en:s kan tala om att tanken på¨att jag inte röker å ha PMS så kokar det lite i mig.

Jobbar mellan 16-21 några vänner ska komma hit idag med så serfarmiot en trevlig kväll :)

Ha de gött


..

Har bara vart hemma å njutit av ledigeheten hela dagen :)
Har städat lite här hemma tänkte sätta mig å rensa alla papper å fixa lite i bokhyllan nu.
Har precis börjat med dagens middag (pasta och köttfärssås) fast ta en liten paus i den, Saman i väg å fixa lite saker så han e inte hemma på en timma. ganska skönt att kunna gå runt å gö lite av varge  själv inland tro jag att man behöver lite egen tid.
Igår va jag oxå bara hemam hela dagen sen åkte vi å kollade på lite olika husfasader ( vår vän bygger ju hus) sen for jag till maxi å handlade kändes att det är nog skönas å gö det innan alal middsommarfirare ska handla till helgen.

Imorron jobba jag 16-21 sen så kommer några vänner hem hit el om dom kommer lite innan vet inte riktigt än.
Sitter å fundera på om jag ska baka bullar el något enkält som kladdkakak :)
Få antagligen se imon när jag vakna vilken ork el hunör jag e på.

ha de göttt


slut med cigg

har  jobbat och haft fullt upp hela helgen.
Besöket hos läkaren i fredags va ja vad sak man säga bladat min operation bli av i höst å de bli en gansak anvaserad vet inte riktigt än alla ditaljer men huvudsaken är att knät kommer att bli bra men ett sjukt fult er:(
Sen så va det där med cigg jag älskar ju ina ciggareter :) men nu ha ju Umeås unersivetet sjukhus en ny polisi att dom inte opererar om man röker så i lördags 24,15 tog jag min sista cigg :( självklart e jag röksugen men det känns en då skönt att sluta röka :) men gud såå gott det hade vart med cigg å känan doften ibland men men lika bra att sluta nu för antagligen bli det värre å värre ju längre man röker tro jag ;)
 

En annan glad nyhet en kompis som ligger varmt om hjärtat e garvid e såå glad.
Men undra bara en sak när man ha en sådan längtan efter barn som (tex jag har)  e det verklige fel att käna ett hugg i hjärtat när man få veta att en efter en av sinan vänner ska ha barn. jag vågar inte säga att jag bli svartsjuk el känner att det e såå oretvist att jag inte får barn. Men det kommer endå en obehaglig smärta i magen av att alal gå med sian magar å barn i vagnar men inte ensjälv. 
Nu e de ju så med mig att det e min sambo som inte vill ha barn därför har vi alldrig försökt.

Men till min älskade vän GRATTIS Gumman ingen kan få en bättre mamma å pappa som erta barn kommer att få :) pösss

torsdag kväll

Jobbade bara till tre idag :) kändes ganska skönt , Annars vad ha hänt idag?? inte mycke skulle ha städat här hemma igentligen men kom inte riktigt så långt :s började med matten direckt när jag kom hem sen körde vi svärfar till flyget.
Sen har jag bara suttit å druckit kaffe å njutit av att lata mig ;) heheheh

fundera på om jag ska ta å skura badrummet nu å sen bädda rent sängen å ta resten imorron efter att jag ha vart hos läkaren. Hade verkligen vart riktigt skönt att kryppa ner i ny tvättade sängkläder.

Jadu nu har jag inte så mycke mer att berätta skriver mer imon efter jag ha vart hos läkaren så vet vi oxå hur läget ser ut :) hoppas verkligen att jag inte behöver sjukskriva mig nu när jag precis ha börjat jobba.

lunch och schopping :)

Va en sväng nere i stan hittade riktigt fynd till mig, Nicke,Emil och Kiarash


En T- shirt till nicke 40Kr bara på JC ett riktigt fynd :)

 
Sen får Kiarash å Emil en T shirt från H&M 29,90 oxå ett riktigt fynd :)


Sen hitta jag dessa till Nicke för 49,90 på H&M :)


Och till mig som sakt mitt knä kommer ju inte att bli bättre fören långt efter operationen :(
Så jag har fått lägga alla mina högklackade skor på hyllan.
Det jag märkte då va att jag har inga låga skor så idag fyndade jag två par på Skopungten för 49kr st kan inte bli bättre :)
och sen så fick jag det andra paret för halva priset :) känner mig riktigt nöjd efter denna dagen :)






Hade inget att göra när jag satt å vänta på bussen så jag passade på att ta kort på mig själv ;)
 

innan jobbet så åt vi lunch på en indisk resturang här i umeå med svärfar :) riktigt gott va det :)

schemat

Idag börjar mitt schema :) känns verkligen skönt att jag inte ska opereras idag å kan börja jobba helt istället :)
Sen så kan jag verkligen passa på att göra allt som jag inte kommer att kunan göra på sjuktlänge efter operationen i aug.

Igentligen skulle jag ner till stan å äta lunch å kolla i affärer innan jobbet men min kära sambo vill inte vakna. Så nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända idag. Jag jobbar kväll så börja inte fören vid 16:)


090609

Har ingen speciel uppdatering av mitt liv idag.

Var på sjukgymnasten igår hab skulle försöka att få en tid så jag kan opereras imorron:(
Jag har inte hört något en idag men håller lite tummarna på att det inte bli fören efter sommaren. Har verkligen inte råd med att va sjukskriver när jag precis har börjat jobba och sen så e jag så peppad å trivs verkligen med jobbet så det hade blivit som en smell i ansiktet om dom ringer idag å säger att jag ska opereras redan imorron.
Jag vet mycke väl att det inte är bra att gå och jobba med det knät jag har men just nu e det det ända jag vill göra för att vi ska kunna flytta efter sommaren :)

annars va händer idag?? vet inte riktigt just nu fundera jag på vad jag ska gö för mat.
Svärfar e ju kvar här uppe. Som det ser ut iag så far han på torsdag :) svärmor for till stockholm igår:)

:)

Tyvär blir det inga kort från igår glömde helt av att ta.
Hela dagen igår va lugn å skön här hemma :) sen vid hal tio åkte vi ner till stan och åt mat på Macdonalds :9 sen gick vi ner till hamnen där det va tivoli :)
Att man kan få en sådan kick av att åka karuseller :) e helt sjukt jag älskar det verkligen å det känns lite trist att man kommer missa en sommar till med Liseberg :(

Efter att ha åkte lite,suttit å kollat på massa små barn som tror att dom e så sjukt coola :s så gick vi hem till en kompis satt där å drack kaffe å bara tjata om allt från himmel å jord :) vid halv 4  i natt fick vi för oss att gå hem kände inte riktigt för att ringa å vecka Svärfar el att vänta två timmar innan bussen gick.
Det e bara det att vi bor på andra sidan av stan en vad vår komlis gör så vad tog det ca en timma att gå hem å då stanna vi vid statiol å köpte kaffe,te och en tidning:)

Någon jag börja känan mer å mer i går var att jag börja gilla umeå mycke mer en innan (vänta baa till vintern) då ligger jag å spy galla över stan igen.
Men men tillbaka till igår:)

Fördelen att bo här är att.

Det är ljust dygnetrunt på sommaren.
staden är större en vbg och fbg.
Det finns gott om ute serveringar , affärer å allt man kan kunna behöva :)


(bilden tagen från google.com)


:)

Ligger här å bara lata mig ha gjort det typ hela dagen;)

Ikväll så har vi inte riktigt bestämt oss vad som händer. det e tivoli i stan kanske dra dit en sväng å kolla läget och kanske äter något gott :)

tar en störe uppdatering med kort senare om vi kommer iväg någonstans :) ska ta å ringa lite samtal nu så få vi se vad som händer.

en dag med jobb å grill

Vilken dag å kväll rog verkligen bara lugnt tills kl vart halv tre sen va det bara dag att gö sig klar för jobbet :)
Trivs verkligen med att arbeta som personligasisstent :) å hon som jag arbetar hos är jätte söt å trevlig :) fick mitt schema idag oxå :) kommer att jobba ända fram till sista aug sen få vi se vad som händer :)

Ikväll så ha vi grillat el kväll kväll vi började inte grilla fören typ vid halv tolv inatt ;) snacka om att njuta av några dagars ledighet:)

Bakade en kakak nu inatt oxå gjorde en stor smet sockerkakka å la i en form å så la jag hela jordgubbar över :)
lägger in några bilder å sen bli det att sova :)

pöss hujj








:)

Pratade med min enhetschef för en stund sen jag har fått ett speckat chema som håller på till början av agu sen e jag ledig 1,5vecka sen jobab jag några veckor till :) kan inte bli bättre.
Jobbar 4timmar ikväll å sen e jag ledig tills på onsdag sen börja det på allvar.
Schit va kul å skönt det kommer att va att jobab så mycke :) försöker att hitta billiga biljetter upp hit från gbg till mamma å mina minsta bröder (e ju bara dom som orka komma upp) ja det va en pik om ni som känner mig läser bloggen. jag kommer inte ner på hela sommaren å klart jag e lessen men samtidigt e jag så jävla less att ingen kan komma upp har bott här i snart två år.

Nu håller vi på att leta lägenhet här i umeå :D har skrivit upp oss i uppsala men det va ju verkligen ingen lek att stå i bostadskö där:s men men ordna sig säkert ska ju inte flytta dit fören om två år ca:)

Nu bli det att kliva upp å dricka kaffe å äta något :) hörs sen


eftermiddag

Tog en riktigt sov morron idag :) vaknade vid halv ett såå jävla skönt att bara sova ibland.
Kan inte påstå att det har blivit en lyckad börja på eftermiddagen :(
Hände lite saker igår kväll som ha gjort mig riktigt lessen men som inte går att fixa till :( men men det går över med tiden;)
Idag ska ta å göra i ordning rummet å så ska jag vika in dom rena kläderna i garderoben (ha vart fö se) för att göra det inann.
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag.

Igår röstade jag för första gånegn hoppas jag ha gjort ett bra val känndes helt oki faktiskt :)
var ju hos läkaren igår med fick någon slaks skena som ska sitta på knät å hålla det på plats. Känns inte riktigt som den funka och läkaren sa igår med att det är inte säkert att den kommer att göra det men jag ska ge den en chans i allefall :)

skriver lite senare ska ta å dricka lite kaffe :)

go morron alla glada

Igår natt fick jag feberfrossa hade 41g hela natten :( det va fan ingen lek uch, Men den sjönk sakta med säkert så när jag for till jobbet kl 14 så hade jag bara 38,6 :) var gansak trött när jag kom hem vid nio men kände mig inte dålig ikroppen.
Måste säga att jag trivs verkligen på mitt jobb jätte lugnt å lätt :)
Hon e så söt hon jag jobbar hos.

På dagens lista står det

Läkaren kl09 på ortopedtekniska (el något sådant heter det)
Rösta på EU-valet
efter det bli det en sväng på stan med lunch å litet shopping kanske ;) vet ju aldrig
kl 17 börja jag jobba till 21:)
sen bli det hem å sova. '

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från jag planterade (för andra gången i mitt liv) är ingen som tycker om att få skit under naglarna direck.

sen bli det någon bild från stockholm :)











SOL å tvätt

Har vart ute hela dagen å solat å umgås med en vän :) Vart å promenerade runt hela vårt område oxå riktigt mysit ;)

nu ikväll bli det att tvätta allt som bara ha sammlats på en hög överallt här hemma. Så skönt att få de gjort innan 
man ska jobba imorron :)

Nu sitter vi här framför tv å datorena å Mona har kommit förbi oxå.
Mina svärföäldrar ringde å sa att dom kommer imorron på morgonen i stället så vi e sjäva en kväll till:)

annars så e allt bara lugnt här uppe njuter av livet å sommaren:)

pöss hujj


hej:)

vår data vill inte funka riktigt som den ska :( drygt som fan..

Här uppe skiner solen å allt e helt underbart :) har legat ute i solen å stekt några dagr nu ;) inget e bättre en SOMMAREN
Har fått heltids jobb hela sommaren här uppe så tyvär böi det nog ingen resa ner till vbg el fbg i sommar :( trisst men känns så skönt att man har jobb hela sommren.

Idag kommer svärmor å svärfar hem :) håller på att gö en persik mat rätt ha höllt på sen nio imorse :) fan va duktig jag är hehhe.

tyvär kommer det inga bilder än men hoppas på att den bärbara ska börja funka snart ;) ler

saknar varberg men börja verkligen att trivas mer å mer här uppe å det är verkligen ett mysit å lugnt område vi bor på :)
 bli en mer upptatering senare å nu kommer jag fortsätta blogga så mycke jag kan ;) pösss

RSS 2.0