morron pigg

Vaknade kvart över 4 av en dröm å kunde inte somna om :/ så detta kommer bli en lång dag.

Sitter och kolla på vänner å dricket te och fundera på vad man ska ha på sig idag hehhe stora problem man har hehhehe. Känner mig otroligt pigg för att redan har varit vaken några timmar.
Jag jobbar till fyra idag å sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på kanske fara ut å kolla på mållar ferg till sovrumet :) Ska bli så kul att göra om det å kunna börja sätta upp tavlor och  foton 

hoppas ni få en bra dag  

Tisdag

Snart nytt år :) få se vad som kommer att hända ser verkligen fram imot 2011.

Jag har en fast rad på jobbet nu fram till 24jan känns jätte skönt och så börja jag plugga 24oxå ska bli najc att få det bort gjort slipper man tänka på det mer :)

Idag var jag nere i stan men måste säga att jag verkligen inte var impad av REAN :( det blev inget till mig tyvär det blev bara en tröja till Nicke.

Sen har vi inet gjort mycket varit hemma å tagit det lugnt jag jobabr imorron och en vecka framot tror jag att det blir :) Ska ta å boka biljetter till Berlin idag elelr morron riktigt najc ska dubbel kolla oxå så vi kan åka den veckan vi hade tänkt :)


NU ska jag slappa lite till i soffan sen blir det sängen :)

Juldagen

Lördag och Juldagen :) Sista natten jag jobbar och sen så e de en ledig dag i morron å på måndag börjar ny jobb vecka fast bara dag och kväll :)

Idag sov jag till fem helt underbart kände att jag verkligen behövde det även om jag har världens bästa jobb å att det e jätet lugnt så ta det att jobab som jag gjorde igår.

Jag borde ta mer kort men glömde helt av det lovar att jag ska ta i veckan hade tänkt gå lite i stan å sen bara mysa:) sisat veckan på detta året sjukt vad tiden går.

Imorrogon har jag inte riktigt bestämt mig om det bli hemma i pjamas hela dagen å ligga i sängen å se film eller om vi ska ta en sväng på stan å byta lite julklappar å kolla rean som börjar imorron.

Måste oxå erkänan att jag har haft lite dåligt samvete jag skulle ha trygat på så att saman for till stockholm,även om han aldrig kommer att erkänna det så känns det som om han har haft sjukt trist denna julen. Sen måste jag sä´ga att det känns lite trist å drygt att han bara gå hemma ska se omm han inte åker ner snart han behöver det tror jag heheh egen tid kan gö nytta ibland hehhe

SJ

Satt å läste på aftonbladet nu å måste bara ta upp det.

Jag fattar verkligen inte vad sj har för problem varie år vad tror dom?? att det kanske inte kommer snö ett år i sverige HAHAHHAHAHA

Det e samma visa varie år och sen så klagar almenheten hela tiden men när ska ni lära er att åk inte tåg på vintern å specielt inte om ni har något å passa.Det e ju samam visa varie år så vad får ni att tror att "Detta året kommer tåget att komma itid å det kommer inte vara någraproblem" 

Tänk om almenheten skulle lära sig oxå tror ni verkligen sj skulle gå med vingst då?? nej jag tror inte det å då kanske dom får en klocka som ringer i huvudet att dom verkligen måste ta å göra något... Vi gjorde ju misstaget att ta tåget förra året och då var det några dagar innan jul men tåget var ju fortfarande sentinte no timmar men ändå. så jag kan säga handen på mitt hjärta att jag aldrig kommer åka med sj eller något anna tåg om det inte minst +30grader varmt. 



Jul och jobb

Dagen har gått sjukt bra känns jätte härligt :)

jag sov till två kände att jag orkade inte fixa mig till 100% så etblev bara smink å hårfönen och vanliga kläder.

Jag och Saman han äta en lite jul lunch och öppna våra klappar innan jag for till jobbet ;) men nästa gång vi firarr jul själva så ska jag inte jobba hade jag tänkt eller om jag baar tar netter inget annat det hade varit en änu bättre  jul om vi kunde vakna å bara ta det lugnt å bara var för oss själva det var såå mysit å lugnt å jag har inte saknat något mer en honom  idag och kan lova att släkterna inte dog av att vi inte firade med dom :D .

Jag hade köpt ett par Mabcschettknapar i silver till Saman
Sen i veckan ska jag köpa en liten mp3som han kan ah när han e ute å springer och en bok :) 

Jag fick 

almenaka
morrontock (måset byta tyvär fel färg å fel storlek) första gången han misslyckades 
Stövlar jätte fina men tyvär måste jag byta dom med annars kan jag inte ha dom fören om typ ett halvår när snön e borta : ( 
mobilbredband

trodde verkligen att han skulle ge mig ett smycke denna julen för det var något jag verkligen önskade men nepp det blev inget med det en jag gillar verkligen det jag fick å det var saker jag verkligen behövde :) 
 

Hur har eran jul varit?? har ni fått det ni önskar??

god jul kram från mig

Ett par timmar kvar

Nu e det bara ett par timmar kvar sen hem å sova i vår underbara säng :)

Denna natten kändes lite tuffare än igår så undra hurdet komemr gå inatt :S som tur är har min älskade varit på köpt ett gäng energi dryck så det få det bli om jag skulel börja känna av någon trött het hehhehe

Jag ska ta å strycka några kläder innan jag slutar å plocka undan lite så dagen inte har så mycket å gö innan dom ska iväg på julfester :)

Jag tänkte ge er ett nytt kort ser ju att det var ett ag sen jag la in nya kort tyvär har jag inte många på denna datan, men tog ett från Facebook.


Ha nu en riktigt God jul så hörs vi :)



GOD JUL

God jull alla glada :)

sitter på jobbet å kolla tv och surfar, jobbar till kl 08,00 :)

Hoppas ni får en fin å underbar jul., själv så jobbar jag nästan hela dagen :/ ångrar lite nu att jag sa att jag kunde ta 5timmar extra tänkte inte på hur lite sova det kommer bli :/ men men ska ge å göra något specielt för saman i jan :)

Min julafton ser ut så här..
Sluter 08,00 hemma vid nio sova till tolv eller halv ett kanske få se hur jag känner mig sen bli det en mysig jullunsch med Saman vid julgranne å öppna lite paket å bara sitta mysa å njuta av bara vi :) sen börjar jag jobba 16,00- 21,00 på ett ställe sen ska jag till mit orgenaljobb å jobba 21,45 - 0800
en riktigthärlig jul men pengar bli det hehehhe :)

Innan jag for idag så fick jag öppna några paket :) måste säga att jag har världens sötaste å mysigaste kille :)

Jag fick ett mobilt bredband som verkligen e guld nu när man ska jobba så mpnga nätte  i rad  :)
Jag fick en inbunden läder almenaka som jag verkligen behövde för att kunna hålla koll på mitt liv å chema :) heheh ni som känner mig vet ju att jag endå lyckas dubbelboka mig hahhah

Sen fick jag ett par skor skit snygga men tyvär tror jag att jag behöver bta dom för dom e inte så varma som jag behöver :( det e ju - 20 nu.

Å min älskades humor ska vi inte tala om hehehhe fick en hel första hjälpen låda enbart för att jag e så klantig hehheh :)

hoppas ni ha det bra å attdagen bli lika lyckad som jag känner att våran kommer bli :)

5 Dagar

Nu e det bara 5dagar kvar till jul :) känns skönt måste jag säga allt e klart ska bara handla resten av maten idag :) och lite till

Saman och hans kompis geng har varie år ett julbord som dom ordnar själva och iår blir det oss hos :)
Jag e lite ororlig ni som känner mig vet att jag tycker inte om att ha män i mitt kök tycker inte att män har i köket att göra om dom inte heter Gordon Ramsey eller jamie Oliver :) hehhe

Ikväll så blir det tvätt å försöka städa sovrummet :)fattar inte hur det kan bli såå sjuk dammit på bara en dag :(
Likadant i badrummet jag fattar inte men jag städar där varidag å ibland flera gånger om dagen vad kommer allt dam ifrån?? det e ju inte så att man hänger i badrummet 24/

Nu bli det att börja gö iordning sig :)

sömn och julskinka

Hur mycket kan en människa sova jag?? jag somnade vid tolv i mondags natt å sov till tio igår morse men somnade om igen vid tolv.ett tiden å vaknade vid åtta igårkväll igen. Tänkte okej det får gå för denna dagen e nog inte så farligt om jag e vaken hela natten å sen vänder på dygnet ikväll tänkte jag men nepp jag somnade om igen vid elva tror jag å vaknade nu för en stund sen. Helt sjukt vad man kan sova men tycker att det e lite skumt :/ 

Jag tänkte göra julskinkan nu men märkte att vi inte hade några ägg så Saman får springa ner sen å köpa när maxi öppnar :) 

I eftermiddag ska vi på fotografering moddel för en dag :) e kanske inte så peppad som jag borde vara men känns lite trist att dom har sama komsept å bilder på alla som gör detta. Känns inte så specielt men vi få se om bilderna blir bra och om vi e nöjda, har ju inget måste av att köpa dom vi hade endå tänkt boka in en dag med sanne för att ta foton. 

Annars så händer det inte mycket fundera på om man ska ta å gå till frissan idag innan fotograferingen eller om man ska skippa det å ta det imorron eller något. Idag ska jag försöka hinna tvätta å städa e ju bara en vecka kvar till jul :) sååå sjukt härligt :)  

Vilken helg :)

Kan inte beskriva i ord hur kul det har varit att ha Madde, Nellie och sanne boende här i helgen :)

Jag har inte skrattat så här mycke på hur länge som hällst det finns så mycket att berätta å säga men skulle ta hundra år att skriva.
Kan ta det lite kortfattat, Madde och Nellie kom vid nio tiden i torsdags morron å då hade jag gjort färdig frukost å jul mysit här hemma. 
På torsdagen tog vi det mäst lugnt gick en sveng ner till Maxi och Strömpilen för att kolla läget och handla in lite saker till tacosen som vi tänkte äta på kvällen. 
På fredagen åkte vi ner till stan för att visa Madde vårt vackra Umeå som hon säger 8 vet inte om jag kan hålla med helt å hållet) hehhe allefall inte på vintern. Galna männniska tyckte ens inte att det var kallt.... tror att hon kommer från nordbolen eller något ;) 
Lördagen blev det middag i stan med hela genget Madde,Jag,Saman,Pelle och Sanne. Helgen gick fort men sååå kul vi hade. Kan bara säga att man vet verkligen vilka som e ens riktiga vänner å tänk hur många år jag å madde har kännt varanndra helt sjukt hur fort tiden går.

Denna Hösten har verkligen varit den bästa på länge ;)
Har både haft Brorsan (conne), jessi , Madde och Nellie här uppe :) kan inte vänta tills vi ska ner till Halland i Mars som det ser ut nu.

<3 älskar er

En härlig dag

Imorse kom madde å Nelli så det har varit en dag full med lek å skoj :)

Just nu sitter vi soffan å degar gjorde en riktigt härligt taco bord full med mat riktigt najc var det hehhe.
Idag köpte jag samans julklapp så nu e allt klart har bara en kvar men den köper jag i mellandagarna :)

Imorron blir det en sväng ner till stan å hämta min julklapp från jobbet och en sveng runt för att visa madde lilla umeå :)

JUL tider

Nu e det verkligen inte långt kvar till jul ;) allt e nästan julpyntat här hemma bara lite små saker kvar i gäst/kotors rummet :) jag älskar verkligen julen nu i år blir det bar en lugn å skön helg här hemma bara jag å saman :) Jag ska jobba natt å saman e ju inte det morron piggaste om man säger så :) hehhe

Idag har jag hunnit slå in julklappar skrivit julkort och städat lite ska snart fortsätta :)
Ikväll blir det julbak med sanne och massa julmys ska se om vi kan hitta en julfilm att se oxå :) kan det bli bättre :)






RSS 2.0