.....

Ska bara tala om att allt e bra men att jag tar en paus från bloggandet kommer hem till umeå på lördag och då får ni både bilder å en redovisning av vad som hänt i stockholm.

anledning att jag tar dena pausen är att jag e less och har ångest blandat med pms ingen bra blandning men på lördag e jag på fötter igen

ha de gött så länge

äntligen sovit :)

Det där med sov morron sket sig tottalt. Samans bror med familj kom å ringde som galningar på dörren kvart i tio imorse och tanken på att vi somnade sent igår så var det verkligen ingen hitt.
Det tog ett tag innan jag kände mig som en människa kan jag lova.

Det var hur mysigt som hellt att träfaf barna igen :) fick en bamse kram av Kiarash det lilla trollet:)

Jag och Sanaz tog med Kiarash på Akalla dagen el vade det nu heter . Har verkligen vart liak underbart väder idag som igår:)
Kiarash fick åka karoseller och gö ansiks målning kan lova att lyckan va total för honom.
Sen for vi och handlade enu med mat kan lova att imorron bli det verkligen en grillfest :) förstår inte riktigt hur all mat kommer att gå. Vi kommer att ha mat i tre dagar framot:p

Tanken på att vi klev upp kl kvart i tio så har jag vart mer pigg en vad som kan va normalt när man har sovit så lite som vi ha gort.
Jag och Saman gick å vilade vid halv sex el något. Det slutade med att vi somnade och sov till för en timma sen :)  Jag tror jag aldrig har längtat så mycke på att få sova.
Nu har vi tagit och ätit lite å kollar på det sista på eurovision song contest. Ska at och sova sen :) fy fan va skönt det kommer att bli:p 
imorron bli det en lång dag med hela familjen och mycke grillning :)






Stockholm

Igentligen borde jag verkligen sova nu  men alla sitter här runt tv så man måste försöka va lite social även om mina ögon går i kors.
Jag har bara sovit i 2,5 timma unjefär lite mindre kanske. Ska verkligen sova ut imorron kan jag lova :)
 sen bli det att sitta på balkongen hela dagen och sola kasnke ta några promenader oxå:)

Det har verkligen vart ett super väder här i stockholm tänkte jag skulle ta bilder imorron och lägga upp.
Har verkligen njutit av värmen och solen :)
 
Dagen har verkligen vart så lugn som jag hade hoppas på att den skulle va känner fortfarande lite att jag skulle ha vart uppe i Umeå och försöka få mer jobb under sommaren. Ska ju försöka få ornat något här nere skulle verkligen ha vart skönt.

När Sahar hade slutat for vi till ett jätte fint köpcentrum i haninge tror jag(vet inte riktigt) mitt när mine är inte det bästa hahha Åldern som kanske börja spöka man bli ju ändå 22 :p
Vi tog och grillade nu på kvällen schit va gott det vart :) massa grönsaker kött. Älskar verkligen sommaren när man kan va ute å grila varge dag å bara njuta av livet :)

Ne nu ska jag ta å tvätta bort sminket å sen va lite social hoppas på att kunan sova snart :p




Nästan framme

Nu har vi bara en halv timma kvar på dena helt sjukt trista buss resan JAG HATAR ATT ÅKA BUSS!!!!!!!!!!!!!!

måste bra göra lite klar teckan av varför jag var på mödravården innan idag och det är för att jag har haft stora blödningar som inte riktigt har vart normala inligt mig själv. Detta har hänt tre gånger på några månader men känner att för att vara helt säker på allt så gör jag kontroler på mödravården.
Vi ska se om jag ska sluta helt med mini- p eller byta till ett par andra och se om det händer igen.


Nu tillbaka till den här trista bussresan jag inte har valt själv.
vad har jag gjort under resan???
Suttit på mitt arsle och kollat på One Tree Hill, Desperate housewives. Grasý anatomy och spelat spindel harpan.


JAg kan ju tala om att jag är så less så jag vet inte riktigt vart jag sak ta vägen och sen att jag och saman inte är dom ästa kompisarna eller makarna just nu gör inte saken så mycke bättre.

Hoppas verkligen på allt att det bli en lugn dag och kväll ¨å inte massa folk det orka ja bara inte.

Märker verkligen skilnaden på städerna nu oxå i Umeå blåser det gärset har inte hunnit bli grönt å det finns knapt några blommor och absolut inga gröna träd en.
(även om jag satt ute och solade en stund idag)

Här vid arlanda e allt grönt såg blommor på några buskar för en stund sen och SOlen skiner :) känns som om man har kommit till ett annat land.

Sa till Saman nu att vi kunde hoppa av och bara dra men vi kom på att ingen av oss har nya pass å vi har inte så att vi kan ta ett tillfärligt pass heller så där sket sig den drömmen :p hahhaha

nu ska jag ta på packa undan allt skräp å sen bli det ner med datan.


tiden

sitter och vänta på att tiden bara ska gå... Har packat  gjort typ allt som ska göras det ända jag har kvar är att byta kläder och sen fixa sovrumemt sen så är det bara att fara bussen går vid nio tror jag.

Har laddat datan med massa serier och någon film tror jag :D hoppas på att kunna sova någon timma i bussen men man vt ju aldrig så det är bra att förbereda sig.

Idag har jag hunnit att va hos mödravården skulle bar agö en vanlig koll så det gick fort sen for vi till hus bygget och kolla de hur det gick där. Där var det häller inga problem flöt på som det skulle.
Sen han jag till å med sitta ute på balkongen och sola lite :)

detta blev ett snabbt in lägg men kommer säkert att bli fler under natten :)

heheh

Här sitter vi fyra stycken och alla sitter framför varsin data :) snacka om att ha ett liv hahha ;)
Ne vi ska ta å börja grilla och vi ömgås samtidigt som vi sitter här men det ser ganska kul ut.

Imorron bli det att börja packa far till stockholm imon kväll ska ta natt bussen.
Vet inte riktigt vad jag känner men huvudsaken är att Saman vill och att dom där nere tycker att det är kul att vi kommer.
Oki att jag tycker att det ska bli kul självklart saknar man dom men känner inte riktigt att det är rätt lägge att fara ner just nu. Får se vad vi kan hitta på så att det bli en bra resa ska ju bara va där nere i två väckor sen börja man å jobba:) så det kommer att gå fort sen bli det att börja jobab så mycke som möjligt:)

Ikväll bli det å tvätta har inte så mycke men känner att det bli skönt att ha allt klart så när vi kommer hem har vi inget som ligger här hemma :) Det har verkligen blivit jätte fint här men få ju se hur länge detta håller. '

Ja som jag skrev innan så var jag å Mona och hade koll på ett hus bygge:) det va gansak kul eller det ända vi gjorde va att sitat i en husvagn å kolla att dom arbetade och så satt vi å snacka massa skit :) men en trevlig efter middag vart det i alle fall:)


kommer lite bilder

Andledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag fick någon slaks magsjuka el något vet inte riktigt vad det var som hände.
Idag mår jag ganska mycke bättre men inte helt 100.

Jag skriver inte så långt in lägg ska iväg om en kavrt el halv timma.

I måndags grillade vi å såg på  fast and furious gillade verkligen filmen men tror en då att ettan och tvåan var bättre har inte bestämt mig riktigt än ;)
Å andra sidan allt med Vin Disel e ju bra ;)

igår låg jag bar å sova försökta städa lite men gick inte så jätte bra :s

idag ska jag å Mona sitta å ha koll på hennes pappas hus byge :) hahha det kommer verkligen att bli jätte finnt få se hur långt dom kommer idag.
sen ikväll bli det tvätta å grillning :)

ha de gött :) nu kommer några bilder från måndags

Första gången jag såg en Ambuss











litta av allt möjligt

Ligger här i sängen å har inte lyckats kliva upp en :s Kunde inte sova i natt så somnade inte fören vid halv fyra å vaknade nu vid nio.
älskar att ligga här å bara njuta av lugnet och solen skinner ute :) men schit va seg jag känner mig vet inte riktigt varför jag inte har kunnat sova :s inte så bra.

Idag bli det först stan å gö klart ärenden (måste verkligen palla mig upp från täcket å sängen) sen bli det hem till Mona en stud och ikväll ska vi grilla och så ska jag ta å baka :)

Ne nu måste jag ta å kliva upp ska försöka få i mig lite kaffe sen måste jag gö i ordning mig ;)

hörs sen ha en härlig dag

Ps. PÖsss min älskade kusin som bli 18 idag:) http://setarehh.blogg.se/

ler

sitter å ler stort när jag läser min kusins blogg :) hehehe hon e så söt min lilla hår boll :p (ta inte illa upp om du läser detta) älskar dig
Hon fyller 18 imorron schit va tiden går endå har vi inte känt varandra så jätte länge men hon e min sött:)
Lägntar tills jag kommer ner till stockholm så kan vi gå ut tillsammans å njuta av en skön å rollig kväll i det vilda ute livet ;) heheh

Jag å saman har burit sjukt mycke kanske inte det bästa för mitt knä men jag tog det lättaste :p han e ju ändå man :p haha
NU e allefall alla låder nere i vårt föråd så skönt kan man springa upp å ner hela tiden om man kommer på något nytt man kan behöva här uppe :) Å ALLA skor och väskor som jag kan byta ut hur mycke jag vill :p
Det jag mäskte är att det ända vi kommer att behöva när vi får egen lägenhet är soffa och mat bord :) vi har verkligen allt som man kommer att behöva till å med två stavmixar, Varför?? det vet jag inte har dubbla av det mästa har jag märkt men gav även bort ganska mycke när vi flyttade till svärmor:

NU ska jag försöka få upp min feta röv ur soffan å gå och sola heheh det där med fet var bara ett skämt har ganska fast röv om jag får säga det själv ;) hahahah

Snart kommer Samans systers man hitt så det kommer att bli en sen kväll men trevlig älskar att ha folk här hemma imorron ska jag ta å fara ner till stan och göra lite ärende som skulle göras i fredags som tog för lång tid att jag inte vart klar med allt .


pöss hujj


bilder

Här kommer bilder från Nouruz (iranska nyår)




:)

Hej igen

VI fick tillbaka vår data men tänkte att det va ett bra till fälle att ta en liten ledighet från allt surfande ;)

I helgen har vi bara vart hemma :) Svärmor har städat å slängt massa saker som en galning men det blev riktigt fint :)
Dom gjorde orning källaren igår oxå så idag bli det att flytta alla kartonger till våran orginal föråd :) tänkte att jag ska gå å sola sen oxå innan vi börja med allt:)

Solen skiner ute men det


kommer bara nås på mobilen

kommer enbart att kunna nås på mobilen.
Ska låna ut datan :s men men

Hörs på måndag

vänner

Detta är till dig å för dig Malin :) Saknar er å tänker mycker på er hela familjen

Har några få vänner som jag vet att alltid finns där även om man inte hörs så mycke :) Vänner som vet att jag ställer upp lika mycke som dom ställer upp på mig. Vänner jag vet att man alltid kommer att ha kvar å som man alltid kan lita på:)

En vän som jag pratade med nu som jag inte har pratat med på ett tag är en av dom. Jag har inte kännt hänne så jätte länge bra tre el fyra år tror jag. Men hon är verkligen en sådan vän som jag kommer att ha livet ut även om vi bor ganska långt bort från varandra.
Hon är en sådan vän som man verklgen ser upp till å respekterar .
Hon  har alltid tid å så förstorlig hon e lätt att prata med å en vän som jag alltid kommer att älska,
Hon tar sig alltid tid å har en så underbar humor å personlighet man bli alltid så glad när man prata med henne elelr umgås med å även när hon har vart jätte sjuk el när det har vart något annat så e det alltid hon som e glad å som fortfarande står med båda fötterna på gjorden, Som kämmpar över sin natur.
 Som mamma finns det inga ord hur underbar hon är å hur underbara pojkar hon har fostrat å gör till jätte bra människor.
Är der någon som jag ser upp till å som har allt det man önskar så e det hon.
Det är verkligen en av mina allra bästa vänner som har sin egen plats i mitt hjärta.



Just nu håller jag på att lära mig göra en persisk gryta (Ghorme zabsi) det är absolut den godaste tror jag och äta det med tadik :)
Sen bli det ner till stan en sväng har några ärende :)

uppdatera mig lite senare ska lägga upp bilder som jag fick igår från Iranska Nyår ;)


sitter fortfarande

Hej alla vänner!!

Idag känner jag mig riktigt pigg å har inte så jätte ont iknät :) Men sitter fortfarande här i pjamas/myskläder :)

Svärmor kom ju hem igår å jag kan lova idag när jag vaknade så fick jag en schok. Det är så att min svärmor inte är den som kastar saker hon e den personen som samllar. Inte idag allt kastas å då menar jag typ ALLLT hon hitta nya saker hela tiden som ska kastas :) känns ganska bra faktiskt för jag har försökt men har inte vågat riktigt för att det inte är vårt hem. Vi ska gö ordning balkongen sen :) kommer bli jätte fint ska fara å köpa blommor sen :)

Senare idag ska vi hem till några vänner :) har gjort en bytes handling med en av svärmors vänner. Hon har en MANGO väska från Iran som jag e riktigt kär i;) den finns inte att få tag i här i sverige :(
Hon kom med förslaget att om jag hade en  mindre svart väska så skulle vi byta :)
Dom som känner mig vet att väskor är absolut inget jag saknar så jag har tagit fram tre svarta väskor som hon ska få :D

Ne nu måste jag hoppa in i duschen å börja gö i ordning mig :) kommer bilder senare :)

Ha en bra dag:)

stan,jag, svärmor

Var nere i stan en sväng å handlade det sista till badrummet :)
Duschdraperi och ter handdukar :) blev verkligen nöjd med det :)

dålig bild men min mobil e helklar funka bara nä den vill.



Här kommer dagens bild på mig med ;)
 


Svärmor kom hem idag med så nu bli det persisk mat igen :) gu va jag ha längtat.
Hon vart jätte nöjd å glad över badrummet tyckte verkligen att det va jätet fint :)

Imorron bli det bara en lugn dag hemmahar jätte ont iknät :( fick papper från ortopeden jag går före ikön men det är endå 1-3månaders vänte tid:(

nu ska jag ta å duscha å sen bli det att lägga mig å vila sen sova :)

vad i h******e

är det med dänna jävla blogg sidan inläggen visas ju inte............................... '

E det någon mer som ah dessa problemen???????

Lägger ut bilder på två av dagens fynd :)

Vi var på Intersport outlet som ligger vid ersboda i Umeå.
Hittade en T-shirt och ett par skor till Nicke 50kr styck billigare kan man ju verkligen inte hitta :) det värsta va ju att det fanns inte så mycke i hanns storlek.  





Saman tog en bild av mig innan idag å jag blev helt chokad av hur ljust mitt hår ha blivit. Har inte tänkt på det innan å sen ha jag haft det uppsatt den senaste tiden. GAnska flummig bild vet inte riktigt va jag höll på med där ;)                                                                                                                                               


kommer bilder på mig å Nicke från i vintras när jag va nere en dag :)
Min sötis kommer alltid att va min lilla troll unge :)



ÄLSKAR DIG!! saknar dig enormt mycke

Hade beslut ångest

När vi väl kom till Jysk så kunde jag inte bestämma vilka trädgårds möbler vi skulle så det sluta med att det blev inget av det.

Blev att jag ska fixa upp dom vi har å sen så ska jag gö klart badrummet helt tills svärmor kommer imorron :)
Köpte badrumms matta på RUSTA idag 29kr billigt å bra. fundera på om jag ska ner till stan nu eller om jag tar det imororn å köper duchdrapperi det bli det som jag visa igår från Hemtex.
Känner mig rikigt peppad (även om det regnar nu)

Saman ska vända på dugnet nu så han har inte sovit än stackaren å andra sidan kanske han få skylla sig själv heheh ;)
Ville ner å äta middag på stan men han e för trött så jag ska bara slänga ihop något snabbt å gott hade jag tänkt.

loggar in å skriver lite senare :) ska laga mat nu å sen lägga mig å kolla på serier å sen på Fast & Furious :)

Till Balkongen och badrummet



Här e dessa trädgårds mömbler vi har tänky köpa till svärmors balkong :)

375 kr på Jysk erbjudandet är till den 10maj

http://jysk.se/

sen hade jag tänkt att badrummet skulle gå i nogat, begh och vitt :) vad tor ni om det??

Har hittat två olika duchdrapperier ett på Jysk å ett på hemtex men vet inte vilket jag ska ta...

        
Detta är  bred 150 längd 200 pris 79kr.  JYSK



                                                       

Hittade inte bild på denna i den färgen som jag har hittat i butiken den e lite nogat begh aktig
Bred 180 läng 200 pris 99 kr Hemtex

Badrumet är 160 brätt så jag är osäker på breden på duchdraperin oxå om vilken som skulle passa bäst.

Efter detta är det bara badrumms matta som behövs å en ny bänk:)


Ny vecka

Har suttit å betalat räkningar nu :) alltid lika kul men sådant som måste göras. Imorron bli det antagligen att fara å handla lite vi fundera på att köpa nya möbler till svärmor till alltanen :)

Ska fara förbi hemtex oxå å köpa lamporna som jag har blivit helt kär i ;)

Satt ¨å tog en lång frukost idag med ska börja med tvätten nu. orkade inte lägga in allt i garderobberna igår och sen så har jag inte så mycke att göra nu på dagarna så man har tid att börja pysla här hemma igen å städa å fixa.

Som vanligt har Saman vänt på dygnet så honom lär man inte se idag heller fören senare ikväll. Jag har en kännsla av att det börja gå utför igen jävla fuck schit men men det e bar att hålla tummarna å få det att funka :(

Det e ingen sol idag heller fast igår kom det fram vid sex halv sju på kvällen :)

ha de gött hörs sen

Söndagar

Söndagar bruka va sådana här slappa å sköna dagar att bara sova äta frukost halva dan å bar ata de lugnt.
Inte idag känner mig rastlös och vet inte vad jag sak göra. Knät vill flytta sig lite idag men har lyckats kontrolera det å ta det ganska lungt.
Har städat lite å skulle boka tvätt tid men det fanns ingen ledig tid så det bli att tvätta kl tio ikväll :s kommer inte att bli någon lek har jätte mycke tvätt ska ta å tvätta täcken å kuddarna oxå haed jag tänkt mig.

Ikväll ska jag även fixa mina ögonbryn äntligen ha låtit dom växa lite mer än en månad å det ser för jävlit ut men har vart tvungen att vänta så här länge för ska fixa dom ända från grunden :) sen ska jag å Mona ta å sola så att vi inte bränner oss det första vi göra när vi lägger oss ute å sola :)
Även om jag har fått en jätte bra grund så e det bästa att ta det säkra före det osäkra och dom som känner mig vet att jag inte bruka använda solfaktor :s förra sommaren va första gången jag brände mig:( inte kul..

Saman sover fortfarande han håller på att jobba med en hemsida och har vart vken hela nätterna för att komma så långt som möjligt på den . Hoppas på att han bli klar snart så att vi kan ta å hitta på något.

Annars har jag inte mycke mer att skriva e gansak lugnt håller på att få riktigt ordning här hemma svärmor kommer hem nästa vecka tror jag å vill bli klar me allt så det bli en riktigt överraskning för henne när hon kommer :)


kramar på er


bilder lördag

Här kommer bilder från igår :)

Vi hade en jätte mysig efter middag å kväll. Först åkte vi till Ica Maxi å handlade lite (blev mer en vad vi hade tänkt) som det bruka men nu har vi det fullt i hela kylen så nu bli det inget handlande fören svär mor kommer hem :)

Sen tog vi å gjorde grillspett med grönskar å fläskfile och även kyckling såå sjukt gott me grillat.
Tänkte att jag skulle vis mina vakra talanger så jag gjorde chokladpudding å grädde (fast köpte sådana påsar som man bara vispar med mjölk) heheh Men gott som fan blev det å det blev en perfekt kväll :) Mona var här hela kvällen oxå :)


go morron

Känner mig lite piggare idag :) ska se om man tar en sväng ner till stan eller omm det bli att sätta sig ute å bara njuta av solen idag med ;)

Inatt sov jag gansak bra vaknade en gång vid sju men det var allat :) så otroligt skönt att bara sova bort värken.

har inte så mycke att skriva en ta en uppdatering senare.

grillning

Ikväll bli det grilla å bara ta det lugnt hemma e fortfarande lite dåsig men inte alls lika mycke :)

tänker på min älskade madde saknar dig å tänker på dig jätte mycke jag finns här för dig dygnet runt om det är något.
PÖsss LOVE Y


Dåsig

Känner mig helt dåsig av värktablätterna tor inte att det vart bättre av att jag satte mig ute å solade.
Ska ta å lägga mig å vila en stund på soffan:) Saman lagar mat idag mitt gull :)

Här kommer lite bilder av det jag handla igår och herromdagen när jag satt ute å sola och så har jag hittat årets första blommor här uppe :)

                        




En helt under bar sminkbortagnings kräm :)

L'Oreal Demag expert

Nu köpte jag gel cream har även milk har aldrig haft bättre :) älskar dom verkligen å huden känns pigg å fräch efter åt verkligen rengörings produkter jag kan rekomendera :) Den kosta 79kr el något men nu solde H&M ut massa saker för 50% :) riktigt fynd:)

Här kommer även två nya lampor jag ska hämta på jobbet på tisdag el onsdag :) Nu e det ta 2 betala 1 på alla lampor på Hetex :)

Älskar verkligen dessa lamporna å sen när vi ska köpa ny säng kommer dom att va jätte finna på borden i jämte :)

     

199kr för båda :)

valborg med mat,vänner och akuten

Fick åka in på akuten igår morse typ vid fyrta för att mitt helvetes knä inte vill ligga somm den ska :( menb fick jätte snäll läkare så det gick kanska fort men nu hoppar man på kryckor och har ingen aning hur länge jag ska göra det.
I onsdags jobbade jag sista dagen på hemtex gick jätte bra och hade riktigt trevligt fick två ljuslyckto men ska nog använda dom som vin glas va riktigt fina :)
Sen på kvällen grillade vi med några vänner å drack vin och hade jätte trvligt tills jag fick åka in.
'
Igår tog vi en liten shopping tur blev lite små saker till mig å sen handlade jag mat å lte nödvändigheter som behövs i hemmet :) men det var ingen lek att shoppa med kryckor men har fått Mona som min persoliga sistent :) ler
Somnade vid halv sju igår kväll och vaknade halv tio imorsse. Vaknade en gång i natt å fick smärtstillande sen somnade jag om igen.

Ska ta å ställa mig å diska upp gårdagens middag sen bli det att slappa vid solen tro jag :) ska bara ta det lugnt idag.

RSS 2.0