hehe

Nu kom jag in i en dålig cirkel igen det där med uppdatering som jag skulle bli så bra på å bilderna har ju fortfarande inte kommit men det e för att Saman inte har kollat varför det inte gå att föra över mina bilder från mobilen. Dom bilderna vi tog när ungarna var här har jag ingen aning om var dom är jag ska ta å kolla på svärmors data å se om dom är där :)

Idag far vi iväg söder ut ska bli så underbart skönt :) Det var verkligen inte igår vi var där :)

om två och en halv vecka flyttar vi och det är oxå en lycka som inte går att beskriva som jag har kämpat för att vi ska kunna flytta till eget. Det är något jag inte rekomendera är att bo hos sina svärföräldrar för länge det tar sådana krafter från en som man inte viste kunde ta ifrån en. :) snart så e dagen här då vi ska hämta nycklen å bar abörja inreda fara å storhandla för hos själva å gö precis det vi känner för; och så den största längtan Jag får ett eget kök som komemr va städat såterat å sakerna på sin rätta platser :)


nu ska jag ta å kolla om jag hitta några bilder :)

dec:D

Nu e det bara lite mer än en månad kvar tills vi flyttar :D kan inte va mer lycklig en vad jag är nu ;) bara jag få ta bort skenan fort så kommer det att va komplett ett tag :p kan ju aldrig vara fullständigt fören man ha fått sina bebbisar ;) hahhahah Saman hade svimat som han såg detta hahahhaha stackare..

Imorrn åker vi till finland :) ska bli sååå kul har verkligen saknat min lilla farfar :)

jag var nere en sväng i stan idag och trodde hela tiden att affärena stängde sju så jag slöade riktigt mycke hela dagen å bara tog allt som en sengångare. Vad händer?? jo när jag står på H&M  å kolla julklappar så hör jag i högtalaren att kl är 6 å butikerna stänger nu!!! att jag inte small av på mig själv så det bli en sväng ner till stan idag med :s är inte jätte sugen kan jag lova men, måste köpa tjocka läggins tills vi åker får inte på några byxor över knät:( å sen ska jag se om jag hitta något till farfar:)


Nu ligger jag bara å slöa ska väcka Saman om en stund sen kliva upp å gö frukost till honom ;)

Detta med att få in bilder från min mobil till datan verka innte funka alls Saman sa att han skulle kolla på det idag så få vi se vad som händer :)

hörs sen pöss hujj


natt

Hejsan
ligger här vaken därför att jag var så dum å lät mig sov i 16timmar igår :s inte så smart:s men verkligen så otroligt skönt.

Jag håller på och surfa runt å se om jag kan få lite inspiration om vad jag ska köpa till Saman i julklapp, det är verkligen inte lätt ska se om jag ta hjälp av en kompis kille å se om jag hittar något som jag vet Saman behöver och vill ha.

Jag skickade efter en tunka till svärmor som hon ska få när vi flytta,
Det börja sjunka in mer å mer att vi ska flytta å det ska bli så härligt å skönt så jag inte kan beskriva har verkligen längtat efter detta å den dagen jag får nycklarna i handen kommer att gö hela 2010 :)

tänkte att jag skulle lägag in lite bilder på mitt vakra knä :) nu e det bara 4veckor kvar sen få jag ta bort skenan helt :)

har försökt nu i 20min å föra över korten men det gå inte ska be Saman gö det senare idag så få vi se om det funka.

ha en bra dag så hörs vi sen


RSS 2.0