Dagen börjar med....

En kopp kaffe ska ta å resa mig upp från vår härliga soffa och gå å he på den bästa drycken som fins ;) ''kaffe'' Eller jag har bkivit helt frelst i cappuccino ;)
                                                              
Sen ska jag fortsätta att plocka undan lite här hemma somnade på soffan ett par timmar igår efter middag så allt vart inte riktigt klar.

Det vart ingen stan igår var så kallt ute så vi tar den idag :) ska se om jag hitat gardiner till köket och vardags rummet :D Sen måste jag ju kolla in den sisat REAN :p hehhe Bli inga kläder fast man ska ju aldrig säga aldrig. Ska ta å hadla lita mat å bak saker som jag saknar tex. cacao har vart sugen på att baka ett tag nu med så det blir en sveng ner till MAXI oxå :)

Igår tog vi en riktig film kväll och såg två filmer på rad :) Med denzel Washington ena hade jag sett innan men tyckte fortfarande att den var lika bra å man förstod hans sätt att agera jag hade gjort lika.
Första filmen var John Q handla om en pappa som käpar för att hans son ska hamna på listan för hjärt implantation.

 

Andra filem var The Taking of Pelham 1 2 3 Handlar om ett geng som kapar en linje i tunellbannan i New Yourk John Travollta är med oxå och den var riktigt bra kan jag säga och jag rekomederar båda filmerna.
Det är så mysit att bara krypa upp i soffan med sin älskling och ett glas vin :) 

                                                 


Något jag ska testa å se om det funkar är att blogga från mobilen så kasnke det bli lite mer inlägg och spontana bilder från min vardag :)  en vad det blir nu.

hujj 

 

 

 

 

 


helloj

Vår data har pajat därför kan jag inte blogga varie dag som jag hade hoppas på :( 
jag lägger ut lite nya bilder på köket och även på mig å Saman :)

Den senaste veckan har jag vart konstant trött å bara sovit större delen:s hoppas på att det ska bli bätte nu när jag är vaken halv fem på morronen;)

Idag ska vi ner till stan å kolla gardiner är inte riktigt nöjd med dom jag har hängt upp i köket. Sen ska jag se om jag hittar vita soffkuddar, Saman kom hem med röda kuddar förra veckan jätte fina men känner att det skulle bli enu finare om vi hade fyra vita oxå :)

Annars så har jag inte mycke att berätta händer inte så mycke på dagarna. Det var snö stor herrom dagen så det kommer in kort på det oxå :S är verkligen less på denna snön vill ha sommar nu!!!!



Vist är det underbart med mycke snö?? el inte.....


Hittar inga nya bilder på mig å saman :( få fixa ett senare :)

hej

skrev ett jätte långt inlägg men tro du inte fan att det försviner jävla skit säger jag bara :s sååå pisss sur jag blir.

Tar en korfattad version av det jag hade skrivit.....

Jag har bara legat och vilat i två dagar¨å vi hade pelle påå besök i söndags å jag gjorde korv och stroganoff till middag å måste säga att den vart verkligen en av dom bästa jag har gjort :) 

Jag har börjat med min garderobb men har kommit fram till att jag måste häla ut alla kläder på golvet å sortera allt hade tänk skänka massa kläder till unf :) har kommit fram till att jag behöver inte ha kvar kläder som jag inte har använt på 2,5år :)

Idag kommer några vänner från N-Maling å då har dom med våran ahtt hylla å sko hylla så då bli hallen klar til dom kommer och fixa tapeten om en månad.

Annars bli det bara lite små fix idag he upp tavlor och ljusstakar på väggen 

hörs sen å då lägger jag in lite kort oxå :) 

pöss hujj 

tjoho

Idag vart köket klart :) det är bara gardiner kvar men dom ska tvättas imoron så därför kändes det inte jätte hippi att he upp dom idag.
4kartonger har jag soterat så imoron bli det verkligen att gå ner med allt i källaren och sopphuset. Saman e hemma hela dagen imorgon så han få hjälpa mig ;) najc najc hahahh

annars ha vi inte gjort mycke jag har stryckit påslakan å en duk idag det gå verkligen inte fort om man säger det;s

Ska ta å kolla lite på serier å sen få vi se vad som händer kanske sängen snart vem vet?

skriver mer imorgon å då kanske det kommer bilder på rästen av köket ;)

pöss hujj

ja vad han jag med???

Inte mycke stök gardiner tröjor och skjortor sen la jag in Samans kläder i garderoberna i sovrummet,lagade mat och dammsög :)
ska ta å gö badrummet nu hade jag tänkt och strycka lite till sen bli det å sova :)

Saman ringde Bostaden idag å dom sa att det tar minst en månad innan dom kommer och fixar klädkammaren :( inte så kul men men vad ska man ta å göra??

imorgon bli det köket det lovar jag å sen bli det  bara film å mys med älsklingen :) i vår nya härliga soffa som vi båda älskar så oehört mycke ;)

Annars har det inte hänt mycke idag.

pöss hujj

Måste göra lista för idag......

Köket ska bli helt klart idag:)
så mycke som möjligt i garderoberna
bära ner kartonger till källaren
slänga massa skräp:)

få se hur mycke man hinner bocka av ;) ska se om vi ska ner till Maxi å handla lite ;) ska se om jag kan planera vad vi ska ha på inflyttnings festen. förätterna har jag redan klara :) men huvudrätten är jag fortfarande osäker på vad det ska bli.

Jag skriver ett in lägg lite senare så se vi hur långt jag har kommit ;)

Garderober

Hejsan mina vänner!!!

Idag skulle jag ha fixat med garderoberna men det vart inte riktigt så :s Jag somnade på soffan och vaknade vid åtta verkligen inte så bra :( menmen skönt var det :p

Ikväll tänkte jag få stryckit lite å hänga upp Saman kläder i allefall så att det bli lite nytta idag :)

Just nu är saman på Maxi och handla bas varor och jag lagar kvällens middag. Det bli grillad kyckling med pommes och beasås :) inte så nyttigt men sjukt gott ;)

skriver ett litet inlägg senare ikväll kanske

pöss hujj

God morgon mina vänner

Håller på att baka scones till Saman innan han far till jobbet :) tänkte oxå lägga ut bilder på hur köket blev :) är jätte nöjd å det blev så fint :)

så här såg det ut för två dagar sen då saman började lägga klister på det (inte så fint)


och här är efter bilden :) sååå fint!!! älskar det....



måste rusa å ta ut sconesen

pöss hujj


lite dittan å dattan

Har inte gjort så mycke som jag hade tänkt idag men lådorna i vardags rummet är sorterade och Saman är nästan klar med ´kaklet i köket å då ska jag ta å städa bänkarna å diska upp dagen disk :) kanske bli en film el bara mys framför tv idag :) imorogon ska jag tvätta har en hel del hoppas på att kunna tvätta upp så mycke som möjligt imorgon och börja med garderoberna dom är fortfarande inte klara :s hade hoppas på att dom skulle komma å fixa klädkammaren denna veckan ska ta å ringa dom imorgon å höra :) hade vart så skönt att få den helt klar oxå hade verkligen behövt det utrymmet.

hoppas ni har en bra kväll

Lägenheten :)

Allt har inte blivit klart en men det är på bättrings vägar ska bära ner lite lådor och kartonger i källaren å städa så ska det se någerlunda bra ut:) gäst/kontorrummet är e ren katastrof vi har laggt alla kläder å saker å allt annat där inne tills vi bli klara rum efter rum :s det ser ut som värsta tänkbara katastrof har slaigt ner så det bli det inga bilder på ;)

alla bas möbler har kommit å är monterade så nästa inköp bli bara gäöst säng skrivbord bokhylla å en skänk :) fundera på om vi ska ha en fåtölj oxå men få se om vi hitta någon vi tycker om först :)

















kommer säkert mer bilder ikväll få se hur mycket jag hinner ikväll :) tur att man e sjukskriven en månad till :) hehhe men måste säga att jag verkligen saknar jobbet :(


Hej alla vänner :)

Det nya året börja med att vi hämtade våra nycklar till den nya lägenheten :) så inget mer levande el bo hos svärmor mer:) kan inte beskriva vilken lättnad el hur underbart det känns att ha ett eget hem :) vi har målat om å satt nytt klister på kökskaklet :)  (vårt kakel var apelsin orange)

JUlen firade vi nere i falkenberg hos mamma å Nickes och Emils faster hade det riktigt trevligt :) vi åkte till veddige dagen inna julafton å det sluta med att jag å mammi låg bakisar på julafton:s Saman och ats gjorde julskinkan å verkade inte så jätte påverkade av att vi drack 4flaskor röd vin och ett flak öl å så hade dom druckit tikila oxå el någon slaks sprit med larver i :s


jag lägger ut några bilder här å så hoppads jag på att det nya året gör att jag uppdatera lite oftare en vad det har blivit :)

Bilder på liseberg :) vi var där samma dag som vi for ner till Gbg kallt var det men så mysit å gå med den man älskar mäst av allt och som är den andra hälft:)







Mina små troll som är helt underbara :)
LIte morgon trött stackarn :) jag lät dom va uppe så länge dom orkade hahhaha inte små smartaste men stora syster har rätt att skämma bort dom ;)




Jag vet bilderna är inte bästa kvalla är från den gam eriksson som jag låna av svärmor. JAg fick en ny mobil i julklapp av saman :) nya Eriksson satio :)


ÄLSKAR mobilen även om jag hade lite problem med den i början har aldrig tyckt om mobilen så älskar jag den å den tar sjukt grymma bilder :)

gör ett nytt inlägg på bilder på lägenheten :)

RSS 2.0